Katalin hercegnő hátsója körül

Újabb botrány van kialakulóban Katalin cambridge-i hercegnő hátsójával kapcsolatban, miután egy német lap címlapon közölte a leendő királyné fenekéről készült fotót 2014. május 25-én.

A Bild című német újság híres fenekekről összeállított tematikájú címlappal jelent meg vasárnap, 2014. május 25-én. A címlapfotón Khloe és Kim Kardashian amerikai bulvárszereplők „híres” hátsója, illetve Katalin hercegnő formás popsija látható, amely kellően kiverte a biztosítékot az egész kontinensen.

A szóban forgó fénykép a hercegi pár múlt hónapban lezajlott ausztráliai látogatásakor készült egy repülőtéren, amikor a pár a Kék-hegységbe indult. A fotón a 32 éves hercegnő háttal áll, és a szél, amelyet a helikopter rotorlapátjai generáltak, éppen belekap 295 fontot érő Diane Von Fürstenberg-ruhájába, így közszemlére téve az egyébként igencsak formás idomait.

A vakmerő fotós, Diane Morel a képet felkínálta a vezető brit sajtóorgánumoknak, azonban azok a királyi ház iránti szolidaritásukból lemondtak a fotók megjelentetéséről, ellentétben a német Bild című lappal, amely sajtójelentések szerint a „lehető legmagasabb áron” megvásárolta, és leközölte a botrányfotót. Vilmos herceg felesége egyébként a tavalyi évben beperelt egy francia magazint, amely franciaországi privát nyaralásuk alatt készített topless-fotókat közölt róla. Egyébként a közkedvelt hercegnő szoknyájával már korábban is kibabrált a szél, udvari pletykák tanúsága szerint akkor maga II. Erzsébet királynő kérte meg a királyi család legkedveltebb tagját, hogy lehetőleg olyan ruhákat vegyen, készíttessen magának, amelyek elkerülhetetlenné teszik az ilyesféle bakikat.

Mészáros Márton

Diane Morel amatőr fotós Katalin cambridge-i hercegnőről készített "kényes" felvétele (Forrás: Bild)

Diane Morel amatőr fotós Katalin cambridge-i hercegnőről készített “kényes” felvétele (Forrás: Bild)

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s


%d blogger ezt szereti: