Joan Riverst lélegeztető gépen tartják

Az életéért harcol Joan Rivers amerikai komikus, televíziós műsorvezető, akinek 2014. augusztus 28-án egy New York-i kórházban végzett hangszálműtét közben állt le a szíve. A 81 éves komikát azóta mesterséges kómában és lélegeztető gépen tartják.

Amerika egyik legnépszerűbb komikája és televíziós személyisége, Joan Rivers hangszálműtét közben került életveszélyes állapotba: leállt a légzése. A beavatkozást végző magánklinikáról azonnal átszállították a New York-i Mount Sinai kórházba, ahol azóta ápolják. Rivers orvosainak tájékoztatása szerint a művész állapota habár stabil, képtelen az önálló légzésre. Kezelői egyúttal attól tartanak, hogy a legendás díva vegetatív állapotban marad, vagy súlyos károsodásokkal tud csak élni, ugyanis feltehetően agyi és mozgásszervi roncsolást is okozott a váratlan tragédia.

“Édesanyám és a család nevében, elmondhatatlanul hálásak vagyunk a sok szeretetért és támogatásért, amit kapunk…Tudom, hogy az édesanyám mindenkinek köszönetet szeretne mondani, aki imáiban gondol ránk.” – közölte Joan Rivers lánya, Melissa a People magazinnal. Anyja és lánya egyébként negyedik évadja közösen vezet egy műsort az egyik amerikai csatornán.

Joan Rivers 1959 óta aktív közéleti munkát folytat: színésznő, komikus, televíziós műsorvezető, divattanácsadó és könyvei is sikeresek. Az Emmy-díjas művész az utóbbi húsz évben azzal vált híressé, hogy negyvenévesre plasztikáztatta arcát, illetve botrányt-botrányra halmozott, másfél hónappal korábban új könyve promotálása közben megsértődött és szitkozódva elhagyta a CNN élő adását, nemrég pedig megcsinálta az Ice Bucket Challenge nevű játékot, amellyel az amiotrófiás laterálszklerózis nevű betegség ellen küzdő ALS Egyesületet támogatta.

Mészáros Márton

Joan Rivers amerikai műsorvezető, komikus

Joan Rivers amerikai műsorvezető, komikus

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s


%d blogger ezt szereti: