Szavazzon Ön is a legjobbakra!

Művészek, akik maradandót alkottak, akiket szeret a közönség, akik példát mutatnak pályatársaiknak és a civileknek is. Az Arany Medál-díjat odaítélő közönség közülük választja ki a legjobbakat. Legyen akár Ön is az, aki a díj odaítéléséről dönt!

A kultúra – azon belül is elsősorban a magyar irodalom és színjátszás – támogatása mindig fontos, napjaink digitalizálódó és felgyorsult világában, amikor tucatnyian fordulnak el a művészetektől, talán különösképpen. Az Arany Medál-díj éppen ezért nyújt lehetőséget arra, hogy mindenki leadhassa szavazatát arra a művészre, akiről úgy gondolja, kiemelkedő munkát folytatott az idei évben. Legyen az adott alkotó színész, színésznő, filmrendező, író, költő – nyugodtan küldje el jelöltjének nevét az aranymedaldij@gmail.com címre.

Az Arany Medál-díj idei évi elismertjeinek neve egy szűkkörű rendezvény keretében, a díjazottak jelenlétében kerül ismertetésre 2014 decemberében. A sokadik éve megszavazott közönségdíj eképpen a legközvetlenebb formát választja a közönség és a művészek közötti kapcsolat áthidalására.

Az alábbi kategóriákban várjuk jelöléseit november 29-ig:

Az év írója
Az év hazai színésze
Az év hazai színésznője
Az év színésze
Az év színésznője
Az év rendezője
Az év szereplőgárdája
A legígéretesebb fiatal tehetség díja
Életműdíj

Mészáros Márton

Szavazzon az Arany Medál-díjra!

Szavazzon az Arany Medál-díjra!

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s


%d blogger ezt szereti: