Földi Pál történelmi könyvsorozatot adott ki

Korábban évente több tucat könyve jelent meg, azonban idén csak néhány könyvét adták ki az Arany Medál-díjjal elismert Földi Pál nyugállományú honvédezredes, hadtörténeti írónak.

A népszerű szerzőtől A hazáért és a szabadságért, a “Tündérkert” őrzői és a Végvárak vitézei című könyvek jelentek meg a Huszár Kiadó Régi dicsőségünk nevet viselő történelmi sorozatának részeként idén, valamint a székely hadosztály történetéről szóló Elárvulva és meggyalázva és A titkos háború – A kémkedés története.  A 75 éves Földi történelmi könyvsorozatának előzményei az Árpád-kori kalandozásokat feldolgozó A magyarok nyilai 2010-ben, az Anjou-korban játszódó Liliom és kard 2011-ben, a Hunyadiak idejéről szóló Mátyás és a fekete sereg című pedig 2012-ben jelent meg.

Mészáros Márton

Földi Pál Végvárak vitézei című könyvének borítója

Földi Pál Végvárak vitézei című könyvének borítója

Egy hozzászólás to “Földi Pál történelmi könyvsorozatot adott ki”

  1. Gábor Says:

    Nagyon szépek ezek az új könyvek, hamarosan megvásárolom őket. Nagyon szeretem Földi Pál könyveit, a régebbiek közül már csak 3 hiányzik a gyűjteményemből: Az első világháború története, Turul népe, valamit A magyarok nyilai. Sajnos már sehol nem találom ezeket a könyveket. Nem lesznek véletlenül újra kiadva?

    Erőt és egészséget kívánok Földi Pál Úrnak! Azt lehet már tudni, hogy a jövőben milyen új könyvei jelennek meg?
    🙂

    Gábor

Hozzászólás