Lehull a lepel Berlusconiról

Nagy gondban lehet most Silvio Berlusconi, Olaszország miniszterelnöke, ugyanis a 73 éves politikus ellen 13 pert indítottak, melyek közül még több folyamatban van és a napokban jelent meg az „Élvezte, elnök úr?” című könyv, melyben egy örömlány vall Berlusconiról.

A kötet Itáliában olyan nagy galibát okozott, hogy még az írónőt, a 42 éves Patrizia D’Addriao-t is kirabolták, azonban a szexfüggő kormányfő mindent tagad.

„Olyan volt, mintha egy hárembe csöppentem volna. Húsz fiatal gyönyörű modell és sztárjelölt vette körbe Berlusconit. Mind a kegyeiért versenyzett. Berluconi viccelődött, anekdotázott, bemutatta kampányfilmjét is. Mint örömlány elég sok mindent láttam és tapasztaltam, de olyat még nem, hogy egy férfi húsz nővel van együtt. Normális esetben egy orgián nagyjából hasonló a nemek aránya, de itt csak egy férfinak volt joga a szexhez, ez pedig a miniszterelnök volt” – írta könyvében.

A nő egy másik alkalommal Berlusconival kettesben tölthette az éjszakát, majd utánna két leszbikus nő csatlakozott hozzájuk, akik a miniszterelnök lábait masszírozták. A nő elmondása szerint a szívbeteg politikus egy éjszaka alatt kilenc alkalommal közösült vele. “Az este egy igazi történelmi pillanatra esett: akkor választották meg Barack Obamát, Amerika első fekete elnökét.”

Az utcalány szerencsének tartja magát, hogy lefeküdhetett a miniszterelnökkel, de úgy érzi, hogy Berlusconi megszegte ígéretét, mert nem segített az ingatlanügyében és nem csinált belőle parlamenti képviselőt. Ezért határozta el, hogy könyvet ír a történetéről.

Berlusconinak eddig két felesége volt, azonban az elmúlt években többször keveredett szexbotrányba. Fogadásaira rendszeresen hív fiatal modelleket és hivatásosokat és idén májusban kiderült, hogy van egy 18 éves szeretője, de közel 600 nő és egy 16 éves lány állította, hogy együtt hállt a kormányfővel.

Egy hozzászólás to “Lehull a lepel Berlusconiról”

  1. re Says:

    Ezt jól megszítva az öreg…

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s


%d blogger ezt szereti: