Mi volt Gregor Bernadett és Zámbó Jimmy között?

Zámbó Jimmy egykoron rajongott Gregor Bernadettért, azonban hogy mi volt a Királyként emlegetett énekes és a gyönyörű színésznő között az örök rejtély marad.

A 2001. január 1-jén tisztázatlan körülmények között elhunyt énekes felesége, Edit asszony a Blikk szerkesztőségében elárulta, hogy tudott férje Gregor Bernadettel való viszonyáról:

“Sajnos tudtam róla, mert elkaptam néhány SMS-t, de Jimmy erre azt mondta: sohasem fogja elismerni, ha megcsal, annyira szeret, hogy nem akar fájdalmat okozni. Nem volt vele könnyű az élet, de nagyon lehetett szeretni, ezért tartottam ki mellette.”

A színésznő nem kívánt reagálni a vádra, szerinte ugyanis tapintatlan és kegyeletsértő lenne, ha megszólalna az ügyben, pedig sokak szerint Berni Jimmytől akart gyereket is…

A feleség 2010 februári elmondása szerint a szerencsétlenség úgy történt, hogy Jimmy elővette a fegyverét, hogy megmutassa, mekkorát szól. Kétszer lőtt, aztán kivette a tárat, és a töltényt is kiejtette belőle. A feleség megijedt, amikor ezek után ráfogta a fegyvert. Ezért, hogy megnyugtassa őt, Jimmy a saját fejéhez szorította a csövet, és meghúzta a ravaszt. A padlóra rogyott; Zámbó Edit először azt hitte, hogy férjura csak tréfál, de aztán meglátta a vértócsát.

Gregor Bernadett a Magyar Színházban a Sade Márkiné című előadásban 2001-ben

Egy hozzászólás to “Mi volt Gregor Bernadett és Zámbó Jimmy között?”

  1. re Says:

    Ha engem kérdezel, szerintem Semmi!

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s


%d blogger ezt szereti: