Tom Jones új albumát sokan kritizálják

Wales első számú énekese, Tom Jones legújabb, Praise and Blame című albumával eltávolodott a popzenétől, és a gospel és a soul felé fordult, ez a váltás azonban nem mindenkinek jött be. Az Island Records lemezkiadó alelnöke teljesen ledöbbent, mikor megtudta, miféle anyaggal állt elő a 70 éves Grammy-díjas popsztár, és egy nyilvánosságra került e-mailban keményen kritizálta a lemezt, amiről először azt gondolta, hogy “valami beteges viccről van szó”.

Tom Jones fülébe is eljutott a kritika, amire a kiváló zenész így reagált:

“Aki kritizált, csak egy fickó, aki a kiadónál a csekkeket állítja ki. A kritika nem a kiadó kreatívjaitól jött, mégpedig azért nem, mert ők végig mellettem álltak, tetszett nekik az egész lemez. Érthetetlen, hogyan került nyilvánosságra egy ilyen vélemény, a kiadó egyébként nem győzött bocsánatot kérni a kommentár miatt” – fogalmazott Jones.

Egyébként Tom Jonest 2009-ben az újságom, a Periodika Magazin a világ legszexisebb férfjiának választotta, és erről az eseményről meglepő módon több neves internetes oldal (pl. Premierfilm, Wikipédia), a The Guardian nevű, 1821-ben létrehozott naponta megjelenő brit újság is írt, valamint a YouTube-on találtam egy idén nyáron készült interjút Jonessal, amiben a riporter közli az énekessel, hogy “2009-ben Téged egy magyar újság olvasói a világ legszexisebb férfijának válaszott”. Erre a legendás előadó azt felelte, hogy ő erről tényleg nem tudott, majd még pár másodpercig elviccelődtek a témán. Számomra ez óriási nagy megtiszteltetés.  

Tom Jones walesi énekes az angliai Glastonbury Fesztiválon 2009-ben

3 hozzászólás to “Tom Jones új albumát sokan kritizálják”

  1. Györgyi Says:

    Hihetetlen hang és ember, meg a táncai is 🙂 Éljen Tom Jones!!

  2. griftonmaster Says:

    Tom Jones should be a King of POP-music and maybe he is 55 or 60 not 70! 😀

  3. Noszfer Says:

    Pedig jó ez az album! 🙂

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s


%d blogger ezt szereti: