Olvasói levél Mészáros Mártonnak

Ezt a lényegében pozitív hangvételű levelet a tegnapi nap során kaptam a blog egyik olvasójától:

“Tisztelt Mészáros Márton!

Nem akarom mindenképpen az idődet húzni, de úgy érzem írnom kell Neked annak ellenére is, hogy lehet hogy zavarásnak veszed a levelet. Pár hónappal ezelőtt bukkantam rá a blogodra és azóta rendszeresen látogatlak. Szinte a rajongód lettem és a kommentekből kiderül nem csak én tartalak tehetségesnek.

Egy helyes, okos és a korosztályodnál szellemileg sokkal értelmesebb srácnak tűnsz számomra, akinek írásai mindig adnak valami újat, holott nagyrészük csak hír, mégis mindbe belecsempészed a saját (néha vicces) véleményedet. Nekem legjobban a filmkritikáid, a filmekről és színészekről született cikkeid tetszenek, de jók az utazásos élménybeszámolók, a történelmi témák és a többi is. Két dolgot mondanék hibának. Helyesírási baklövéseket és elírásokat is szoktál ejteni és a kelleténél többet írsz a kedvenceidről, leginkább Angelina Jolie-ról. Nem azt mondom, hogy bajom van vele, én is elismerem mint színészt és nőt is, de annak ellenére, hogy szerelmes vagy belé nem biztos, hogy muszály minden héten ennyit publikálni róla. Mellékesen mondom, hogy szerintem ez a “nagy lamúr” nem fog sokáig, talán még 10 év tartani, ugyanis ez a nőci is megfog öregedni.

Az oldaladon még nagyon tetszik, hogy ennyi és mind jóminőségű, nagyméretű képet teszel közzé, és hogy rólad is megtudhatunk egyetmást. Azt hiszem több zenével és videókkal még jobb lenne a site. Viszont most én is elárulom Neked, hogy soha az életbe nem lehetsz Monaco hercege. A nyaralásodról írt szövegbe láttam Te is így gondolod, de mint valamelyik kommentelőd írta, inkább kapd meg a “makói herceg” gúnynevet, mint a “bolondot, aki Monaco hercegének képzeli magát”. Eddig is jelentős sikereket vívtál ki a blogoddal és újságoddal és kivánom, hogy hasonló jókban legyen még részed.

Azt viszont soha ne felejtsd, hogy ha akármilyen nagy sztár – vagy ha nem is – leszel az embereket, az ismerőseidet sose hanyagold el és az oldaladat semmikép ne szűnted meg, az írást, amiben elég jó vagy pedig ne hagyd abba. Még figyelmedbe ajánlanám, hogy felnőttként írhatnál regényeket is, mert ilyen szókinccsel és képességel jó író lehetnél.

Minden jót kíván egy női olvasód: Zsanett  2010. augusztus 4. “

7 hozzászólás to “Olvasói levél Mészáros Mártonnak”

 1. kelemenmarc Says:

  Egyetértek az olvasóval! 🙂 Szerintem túl sok a Jolie-s cikk. De amellett még mindig te vagy a best Marcikám. 😀

 2. meszarosmarton Says:

  Na azért 🙂 Én is így gondoltam 😀 😀 😀 Na jó nem… de azért kösz 🙂 A te írásod is tetszik 😀

 3. kelemenmarc Says:

  XD 🙂 LOL.

 4. MP Says:

  ha már helyesírási hibákról van szó akkor a muszáj még mindig pontos j és nem ly 🙂

 5. meszarosmarton Says:

  Új e-mail cím? 😀 És ki írta a muszájt elipszilonnal?? Ja láttom ez a nő, ő beszél a helyesírási hibákról, aztán nem is tud írni, a szövegében máshol is találni hibákat… Tényleg nem értem minek írt nekem, semmi értelme nincs a levelének, talán csak az hogy mellőzzem Monacót és figyeljek a hibákra. Ezzel tudom, hogy megbántom, de biztos valami unatkozó vén luvnya lehet 😀

 6. Bianka Says:

  Marcikám, tudod hogy nekem is best vagy mint Marcinak (még ha jóideje nem is jövök beszólni – Marcinak már mondtam, most mondom neked is, hogy sajna nagyon kevés időm van kommentelgetni, még a saját blogomra se akad annyi, amennyit szeretnék), de ahelyett hogy leszólsz egy végeredményben pozitív és rajongó olvasót, örülhetnél, hogy kapsz ilyeneket, és ha kiteszed, akkor ne járasd le szerencsétlent, pláne ezzel az “unatkozó vén luvnya” szöveggel. Kicsit inkorrektnek tartom tőled.
  Abban pedig igaza van, hogy ha a blogodra kiteszel valamit, az a legkevesebb, hogy átnézed a helyesírást. Nála is bele lehet kötni, persze,legjobb védekezés a támadás, reméljük most már megtanulta (mert tuti olvasta most ezt) és többet nem fogja így írni, de ettől függetlenül lehettél volna kicsit “profibb”. Arról nem beszélve, hogy ezzel csak magadat tünteted fel ellenszenvesebb színben..

 7. meszarosmarton Says:

  Egyetértek veled Anka. A hölgynek köszönöm, hogy vette a fáradságot és írt nekem, és elnézést az előbbi kijelentésemért.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s


%d blogger ezt szereti: