Én is ott voltam a Nobu megnyitóján

Már napokkal ezelőtt megkaptam az akkreditációmat a Nobu étterem budapesti ünnepélyes megnyitójára, amelyet 2010. október 10-én este rendeztek meg a Kempinski Hotel mellett felállított piros szőnyegen. Este hat óra előtt érkeztem meg a rendezvényre, ahol ekkor már egy jelentős csoportban néhány kiváncsiskodó és rajongó várakozott, azonban én nem ide, hanem a sajtó részleghez álltam; ide szólt a karszalagom, ami a belépéshez volt szükséges. Ekkor már itt állt rengeteg fotós, operatőr és riporter: jelen volt a Hír TV, a TV2, a Duna TV, az RTL Klub, a Velvet, az Origo, a Blikk, a Story, a Reflektor, és az AFP, a francia hírügynökség is.

Fotósok és riporterek hada fényképezi Robert De Niro Oscar-díjas amerikai színészt a Nobu étteremlánc budapesti éttermének avatóünnepségén 2010. október 10-én

A Hír TV csapata amikor megtudta, hogy Angelina Jolie és Brad Pitt ma este nem lesz itt egyből elmentek. A Nobu étteremláncról annyit érdemes tudni, hogy Macuhisza Nobujuki (Nobuyuki “Nobu” Matsuhisa), azaz Nobu egy japán mesterszakács hozta létre és a világ több országában, számszerint huszonháromban van étterme már, viszont ez a budapesi a sztárszakács első közép-európai konyhája, amelynek Andy Vajna, a világhírű magyar származású hollywoodi producer a tulajdonosa.

A sztárok fél héttől kezdtek érkezni a vörös szőnyegre; először Radnai Péter, a Playboy főszerkesztője jött meg, őt pedig Horváth Éva modell, műsorvezető, Magyarország egykori szépségkirálynője követte, akinek a kiváló dekoltázsa volt a szembetűnő. Az egyik riporter megkérdezte tőle, hogy mit kell tudni a ruhájáról, majd amikor közelebb jött hozzám gyorsan „meginterjúvoltam” és feltettem neki a következő kérdést: „Éva előbb hallottam, hogy mondtad, hogy milyen ruha van rajtad és, hogy a kedvenc terveződ készítettte. Ki ő?”

Erre a „görög, nem hinném, hogy ismered” választ kaptam, de ennek ellenére mégis elmondta a divattervező nevét, azonban ezt valóban, képtelen voltam megjegyezni.

Liptai Claudia magyar műsorvezető a Nobu étteremlánc budapesti éttermének avatóünnepségén 2010. október 10-én

Ezután rengeteg magyar híresség érkezett meg a szemem előtt, tőlem fél méterre: Ito Tecuo japán nagykövet és több tucat énekes, műsorvezető, modell, színész, sportoló és üzletember, mint például Sebestyén Balázs, Vadon Jani, Till Attila, Mester Tamás, Debreczeni Zita, Demcsák Zsuzsa, Kamarás Iván, Hajas László, Szulák Andrea, Geszti Péter, Schell Judit, Gyrllus Dorka, Hujber Ferenc, Tornóczky Anita, Cseh Laci, Liptai Claudia, Charlie, Jáksó László, Bocskor Gábor, Friderikusz Sándor, Gesztesi Károly, Zséda, Zorán, Hegyi Berbara, Oszter Alexandra, Erney Béla, Király Viktor és családja, valamint Hajdú Péter feleségével, Sarka Katával.

Politikusokból sem volt hiány, a Fidesz részéről Rogán Antal, Budapest V. kerületének polgármestere vett részt a partin, még az MSZP-t Horváth Csaba, az október 1-i választások polgármesterjelöltje képviselte. A Nobu avatóünnepségére Gesztesi Károly egy ismeretlen nővel, míg volt felesége, Liptai Claudia férfi nélkül, a barátnőjével érkezett.

Gryllus Dorka magyar színésznő a Nobu étteremlánc budapesti éttermének avatóünnepségére 2010. október 10-én

A felsorolás még nem teljes: Tóth Enikő, a Madách Színház 51 esztendős színésznője, Julia Roberts állandó magyar hangja feltűnően fiatalos és szép volt, Koltai Róbert Kern Andrással, Szabó Győző pedig várandós feleségével érkezett, Hernádi Judit pedig feltűzött hajjal szinte az utolsóként jelent meg. 

Tőlük mind kérhettem volna aláírást, azonban nem tettem meg, viszont Csányi Sándortól, a sármos magyar színművésztől kértem, akárcsak Peller Mariantól, az RTL műsorvezetőjétől és Zimány Lindától, a szexi modell-műsorvezetőtől. Linda, aki idén a Playboynak is levetkőzött nagyon szép volt és egy kedves lány benyomását keltette. Hét óra tájában jelent meg Andy Vajna, aki Tóth Éva nevű szőke manöken foglalkozású barátnőjével, Nobuval és Robert DeNiróval vett részt az eseményen. A csoportkép készítésekor Vajna barátnőjének kibuggyant az egész melle a ruhából, azonban ezt egyikük sem vették észre és a fotósoknak kellett szólniuk.

A világhírnévre szert tett Vajnához – miután tőle is kaptam autogramot – a következő kérdést intéztem: „Vajna úr! Angelina Jolie-ék itt lesznek ma a megnyitón?”, mire ő azt felelte, hogy „ők már voltak itt”. Egyébként, ha jól tudom a sztárpár délután járt a Nobuban, és ez a színésznő kedvenc éttereme Amerikában. 

Robert De Niro Oscar-díjas amerikai színészlegendától nem sikerült autogramot kérnem, de az október 7-én, péntek este hazánkba érkezett művész rendkívül szimpatikus volt és a TV2-nek is nyilatkozott. Az elég nagy dolog!

Robert De Niro Oscar-díjas amerikai színész a Nobu étteremlánc budapesti éttermének avatóünnepségén 2010. október 10-én

Amikor a sajtósok többsége útnak indult hazafelé, akkor jelent meg az elegáns és még mindig jóképű Jeremy Irons Oscar-díjas brit színész, aki nagyon sok jó filmben nyújtott remek alakítást. Tőle is sikerült szereznem egy egész oldalas aláírást. Úgy hiszem megérte elmenni erre a rendezvényre…

Jeremy Irons Oscar-díjas brit színész a Nobu étteremlánc budapesti avatóünnepségén 2010. október 10-én

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s


%d blogger ezt szereti: