Interjú Gregori Dórával, a Miss Hungary szépségverseny győztesével

2010. november 28-án Budapesten rendezték meg az idei Miss Hungary szépségversenyt. Az ország szépe idén Gregori Dóra lett, aki jelenleg 22 éves. A fővárosban élő szőke hajú, frissen “koronázott” lánnyal ma délután készítettem interjút.

Mészáros: Szia. Gondoltad volna, hogy te leszel az idei Miss Hungary?

Gregori: Titkon mindenki reméli, hogy az ő fejére kerül a korona, de az utolsó pillanatban mindenki elbizonytalanodik. Igazából, annyira szép lányokkal versenyeztem, hogy nem gondoltam volna, hogy pont én leszek…

Mészáros: Mit éreztél, amikor vasárnap este téged koronáztak meg Magyarország szépségkirálynőjének?

Gregori: Mikor kiderült, hogy én kaptam a legtöbb rózsát, óriási örömet éreztem, de még ma sem igazán fogtam fel, hogy én lettem Miss Hungary 2010.

Mészáros: Van-e valaki szépségideálod az ismert nők körül?

Gregori: Van szépség ideálom: Anna Kurnyikova [1981-ben Moszkvában született világhírű orosz teniszezőnő – MM. ]. Az én szememben ő a tökéletes NŐ! Sportos, okos, és gyönyörű természetes szépség.

Mészáros: Sokan írták nekem, hogy több meztelen kép is fent van rólad az interneten és tetoválásodból ítélve csak te lehetsz rajtuk…

Gregori: A képeket a volt párom csinálta, akiben anno megbíztam, és nem gondoltam, hogy képes ezt kiteregetni. Hát ez az ő szegénységi bizonyítványa. Egyébként a képek privát célra készültek, de hát sajnos az intimitását nem sikerült megőrizni. Ez az úriember már két hónapja is csinált egy hamis profilt a Facebookon, és feltette ezeket a képeket…

Mészáros: Ne haragudj a kérdésért, de úgy hallottam, hogy már több rendőrségi ügyed volt különböző lopásokért? Igazak ezek a hírek?

Gregori: Ha arról beszélsz, ami a Zalaihíreken van fent, akkor arról annyit tudnék mondani, hogy J. Pál, a régi párom miatt van ez, aki azóta próbálja megkeseríteni az életemet, amióta szakítottam vele. Sajnos mialatt együtt voltunk többször megvert, és bezárt a lakásába és mindent megtesz, hogy tönkre tegyen. Tudtam, hogy megint el fogja ezt kezdeni, ha megtudja a hírt. Sajnos ilyen világban élünk, hogy mindenki mindent megtehet a másikkal!

Mészáros: Hogyan tovább, mik a terveid?

Gregori: Ezek után szeretnék több időt szentelni a szépségiparnak, persze ezzel a megtisztelő címmel nem is lehetne másképp tenni, részt venni további versenyeken, és fotózásokon, de fontos számomra a tanulás is, és azt sem szeretném elhanyagolni. Remélem kielégítő válaszokat adtam.

Mészáros: Igen és köszönöm a beszélgetést.

Gregori Dóra, a Miss Hungary 2010 szépségverseny győztese 2010. november 28-án

Gregori Dóra, a Miss Hungary 2010 szépségverseny győztese 2010. november 28-án

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s


%d blogger ezt szereti: