Hanna elvarázsolta a képeivel a Facebookot

Szigethy Hannával évekig jártam egy iskolába, a lány viszont jövő szeptembertől a Dobó Katalin Gimnáziumban, Esztergom egyik jónevű középiskolájában fog tovább tanulni. És hogy miért csak jövő szeptembertől és miért nem mostantól? Azért, mert korábban versenyszerűen teniszezett és magántanuló volt egy évig.

A csinos lány az egyik közösségi oldalra feltöltött képeivel mindig elkápráztatja ismerőseit, van olyan képe, amelyet közel 70 ember “lájkolt”.

A kitűnő tanuló Hanna a barátjáról csak annyit árult el sejtelmesen, hogy hivatalosan július 4. óta alkotnak egypárt és nagyon szereti a fiút. “Régebben versenyszerűen teniszeztem, ma már csak hobbiként szoktam. Szeretek olvasni, sétálni a kutyusommal és azokkal lenni, akiket nagyon-nagyon szeretek!” – mesélte. Azt is hozzátéve, hogy apai ágon kék vér csörgedezik az ereiben; az ősei a Dózsa-féle 1514-es parasztfelkelésben kaptak nemesi címet.

A Pesttől nem messze élő lány saját maga készíti képeit, kisgyerekként mindig fotós akart lenni. Érdekli a média, a kommunikáció és tervei között van a felvételi a Pázmány Péter Egyetemre.

Szigethy Hanna előtt ígéretes modellkarrier állhat, főleg annak tudtában, hogy még 15 éves sem múlt el. Igaz, saját magát nem tartja annyira szépnek, mint egy modellt és azt sem szeretné, ha csak a szépsége miatt tartanák értékesnek.

Szigethy Hanna (A felvétel készítésének ideje: 2011. július 31.)

Szigethy Hanna (A felvétel készítésének ideje: 2011. július 31.)

2 hozzászólás to “Hanna elvarázsolta a képeivel a Facebookot”

  1. Annushka Says:

    Amikor ezt olvastam elég vegyes érzések kavarogtak bennem. Egy részről jó, ha ért a fotóhoz, de más részről nagyon veszélyes is. Minden esetre érdekes…

  2. meszarosmarton Says:

    Mire gondol drága Anna?

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s


%d blogger ezt szereti: