Halálesetek Szigeten – Bennfentes vall róla

2011. augusztus 13-án, vagyis ma van a Sziget Fesztivál negyedik napja. A budapesti Hajógyári-szigeten megrendezett zenei fesztivál nulladik napján hatalmas sikert aratott Prince, az ikonikus amerikai zenész és sokan minden nap kimennek, hogy élőben láthassák kedvenc együtteseiket.

Egy bennfentes ma elárulta nekem, hogy a számítások szerint idén is meglesz a 400 ezer látogató és azt is elmondta, hogy már három halálos áldozata van a Szigetnek. “Ezen nincs mit csodálkozni, ennyi ember között természetes, ha meghall valaki. Ez van, ha ennyien össze vannak zárva. Fiatalok és felelőtlenek, isznak, drogoznak és egyébként is más balesetek is megtörténtek már. Ez a három haláleset minket meg sem lepett. Sajnos nem beszélhetek róla, most is az állásommal játszok, hogy riportot adtam neked” – mondta egy neve elhallgatását kérő férfi, aki a Sziget Fesztiválon dolgozik vezető pozícióban. Mint mondta, túl jelentős a munkaköre ahhoz, hogy kitudódjon a személyazonossága.

A Sziget Fesztivál résztvevői a budapesti Hajógyári-szigeten délelőtt 2011. augusztus 12-én

A Sziget Fesztivál résztvevői a budapesti Hajógyári-szigeten délelőtt 2011. augusztus 12-én

4 hozzászólás to “Halálesetek Szigeten – Bennfentes vall róla”

 1. Egy jóakaró Says:

  Kedves fiatalember! Önnek van íráskészsége és tele van lelkesedéssel, és ez jó. Ha komolyan elszánta magát erre a pályára, javaslom egy valódi újságíróiskola elvégzését, mert a szakma alapjait még nem ismeri, és ez is átjön az írásain. Sok sikert kíván: egy jóakaró.

 2. princy Says:

  Ott voltam a Szigeten, Princen csápoltam. Ott nem haltmeg senki, de hallottam én is valamit erről…

 3. Annushka Says:

  “Ezen nincs mit csodálkozni, ennyi ember között természetes, ha meghall valaki.- Ez volt az a mondat ami igazán ledöbbentett. Annyira felelőtlenségről árulkodik. Elképesztő!

 4. farposer Says:

  Basszák meg az újságok, erről bezzeg sosem írnának… :O

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s


%d blogger ezt szereti: