Találkozás Bordán Lilivel

Minden tavaly decemberben kezdődött és a Vészhelyzet a felelős az egészéért. Tudni kell rólam, hogy rendszeres nézője voltam a Vészhelyzet (ER) című amerikai kórházi sorozatnak, egyike volt azon kevés amerikai filmsorozatoknak, amiket néztem. Az egyik részben szerepelt egy anyuka, aki a lányát kísérte be a kórházba. Az epizód végén a szereplő listán feltűnt egy magyar név: Lili Bordan.

Bordán Lili neve már korábban sem volt ismeretlen számomra, csak nem sok mindent tudtam róla azon kívül, hogy az édesanyja a 70′-es évek szexszimbóluma, Bordán Irén színésznő, ő maga pedig kint él az Egyesült Államokban. Kicsit utána néztem, hogy valójában ki is ez a lány és felvettem vele a kapcsolatot. Rövidesen interjút készítettem vele és azóta is levelezünk. Azon kevés interjú alanyom egyike, akivel barátság alakult ki kettőnk között. Egyébként az interjúnkat több ezren olvassák azóta is, szinte nincs olyan nap, amikor a statisztika ne jelezné, hogy legalább egy tucat ember elolvasta.

Már hónapokkal ezelőtt megbeszéltük Lilivel, hogy ha megyek Los Angelesbe a nyáron, akkor találkozunk. Az első időpont nem jött össze, de néhány héttel később, 2011. szeptember 3-án végre találkoztunk. Enyém volt az időpontválasztás joga; fél kilenckor találkoztunk a Los Angeles-i Melrose Ave-en található Cafe Viennába. Egyszercsak a napsütésben megláttam Lilit felém sétálni (csak a poén kedvéért „Pretty woman walking down the street”) és ő is meglátott engem; amikor végre közel értünk egymáshoz átöleltük egymást. Másfél óráig leültünk beszélgetni az egyik asztalhoz és végig az járt a fejemben, hogy olyan, mint ha ezer éve ismernénk egymást. Ilyet nem mindig érez az ember, főleg ha ez az első személyes találkozás. Mint később kiderült, én is szimpatikus voltam neki.

Nem kaptam rá felhatalmazást, hogy leírjam, amiket Lili mondott (nem is áll szándékomban), de nagyon pozitív a benyomásom róla. Ő megreggelizett, közben pedig végig engem kínálgatott, de én nem tudtam volna enni egy falatot sem. Amikor a pincérnővel beszélt, megtapasztalhattam, hogy milyen gyönyörűen beszél angolul. De hát ezen nincs semmi meglepő, hiszen New Yorkban született és szinte az egész életében az Egyesült Államokban élt.
 
Vittem fényképezőt is és megengedte, hogy készítsek róla néhány képet. Milyen jól fognak jönni majd ezek a fotók, ha legközelebb írok róla a blogon! Lilinél fotogénebb lányt el sem lehetne képzelni, imádja a kamera. Nálam már hagyománnyá vált az aláírás kérés is, legyen az illető akárki (néhány kivétellel), én kérek tőle aláírást a füzetembe. Most sem tettem kivételt és Lili az aláíráson kívül még néhány kedves sort is írt nekem.

Ilyen aranyos, kedves és szép nő, mint Bordán Lili kevés van. Bárki példát vehetne róla!

Bordán Lili hollywoodi magyar színésznő Los Angelesben 2011. szeptember 3-án (Mészáros Márton felvétele)

Bordán Lili hollywoodi magyar színésznő Los Angelesben 2011. szeptember 3-án (Mészáros Márton felvétele)

2 hozzászólás to “Találkozás Bordán Lilivel”

  1. Khmer Says:

    Gratulálok mindketten rendkívüli emberek vagytok. Marci te rohadt jó képeket készítesz, Lili te pedig fotogén vagy. Ilyen jó képeket még nem láttam Liliről, mint ez a kettő. Szép találkozás lehetett!

  2. Csizmáspandúr Says:

    Milyen jó fényképek, szépség ez a Lili!

    Az ő édesanyja a Bordán Irén? Hú az a nő is de gyönyörű volt és szép orgánummal született, nem véletlen hogy a lánya is genetikailag kódolva van és ezért ilyen szép.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s


%d blogger ezt szereti: