Reklámok

Ashton Kutcher és Demi Moore külön költöztek és válni készülnek

Napok óta Ashton Kutcher és felesége, Demi Moore áll a média kereszttüzében, ugyanis a rossznyelvek szerint megomlott az amerikai színész és 15 évvel idősebb felesége kapcsolata és már külön is költöztek.

A RadarOnline amerikai internetes magazin 2011. szeptember 30-i értesülései szerint a kabbalista vallású pár már a nyár végén járt valamiféle vallási házassági tanácsadásra, a barátaik szerint éppen azért, mert már nem tudták saját maguk megmenteni a kapcsolatukat. Több bulvárlap arról is beszámolt, hogy a 33 éves Kutcher vetett véget a házasságnak, állítólag több nővel megcsalta a nejét, és emiatt már külön is költöztek.

Sara Leal a neve annak a huszonhárom éves szőke nőnek, akivel hírbe hozták Ashton Kutchert, azonban meglepő módon a botrány kirobbanása óta a lány eltűnt az összes közösségi oldalról. A megcsalás hírét maga a lány egyik barátnője kürtölte világgá egy levélben: „…én is imádtam Demi Moore-t és Ashton Kutchert, egész addig, míg Ashton Kutcher meg nem baszta Sara Leal barátnőmet, szombat reggel 4:30-kor, a San Diego-i Hard Rock Hotelben, a 12. emeleten lévő szobájában. Ashton Kutcher azt mondta Sara Lealnek, hogy ő és Demi Moore már külön élnek, csak erről a nyilvánosság még nem tud” – írta a nő.

Néhány amerikai napi, illetve hetilap több embert is megszólított a sztárpár ismerősei közül, akik mind megerősítették, hogy Ashton és Demi nem élnek már együtt és többen arról beszéltek, hogy Ashtonnak nem ez volt az egyetlen félrelépése. Valami tényleg lehet a félrelépésekben, ugyanis a 48 éves színésznő egy olyan képet publikált magáról a Twitter közösségi oldalon, amelyen egyedül fekszik egy ágyon csukott szemekkel, a kép alatt látható szöveg pedig a következő: „Átlátok rajtad”.

Ashton Kutcher amerikai színész és felesége, Demi Moore amerikai színésznő

Ashton Kutcher amerikai színész és felesége, Demi Moore amerikai színésznő

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s


%d blogger ezt kedveli: