Ashton Kutcher és Demi Moore külön költöztek és válni készülnek

Napok óta Ashton Kutcher és felesége, Demi Moore áll a média kereszttüzében, ugyanis a rossznyelvek szerint megomlott az amerikai színész és 15 évvel idősebb felesége kapcsolata és már külön is költöztek.

A RadarOnline amerikai internetes magazin 2011. szeptember 30-i értesülései szerint a kabbalista vallású pár már a nyár végén járt valamiféle vallási házassági tanácsadásra, a barátaik szerint éppen azért, mert már nem tudták saját maguk megmenteni a kapcsolatukat. Több bulvárlap arról is beszámolt, hogy a 33 éves Kutcher vetett véget a házasságnak, állítólag több nővel megcsalta a nejét, és emiatt már külön is költöztek.

Sara Leal a neve annak a huszonhárom éves szőke nőnek, akivel hírbe hozták Ashton Kutchert, azonban meglepő módon a botrány kirobbanása óta a lány eltűnt az összes közösségi oldalról. A megcsalás hírét maga a lány egyik barátnője kürtölte világgá egy levélben: „…én is imádtam Demi Moore-t és Ashton Kutchert, egész addig, míg Ashton Kutcher meg nem baszta Sara Leal barátnőmet, szombat reggel 4:30-kor, a San Diego-i Hard Rock Hotelben, a 12. emeleten lévő szobájában. Ashton Kutcher azt mondta Sara Lealnek, hogy ő és Demi Moore már külön élnek, csak erről a nyilvánosság még nem tud” – írta a nő.

Néhány amerikai napi, illetve hetilap több embert is megszólított a sztárpár ismerősei közül, akik mind megerősítették, hogy Ashton és Demi nem élnek már együtt és többen arról beszéltek, hogy Ashtonnak nem ez volt az egyetlen félrelépése. Valami tényleg lehet a félrelépésekben, ugyanis a 48 éves színésznő egy olyan képet publikált magáról a Twitter közösségi oldalon, amelyen egyedül fekszik egy ágyon csukott szemekkel, a kép alatt látható szöveg pedig a következő: „Átlátok rajtad”.

Ashton Kutcher amerikai színész és felesége, Demi Moore amerikai színésznő

Ashton Kutcher amerikai színész és felesége, Demi Moore amerikai színésznő

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s


%d blogger ezt szereti: