Britney Spears nem merészkedett ki a rajongói közé

Legutóbb 7 évvel ezelőtt járt Budapesten, akkor is koncertet adott, akkor is ugyanebben a szállodában lakott és akkor sem volt hajlandó a rajongói közé menni. Igaz, akkor még nem volt kétgyermekes anyuka. Aki még mindig nem tudná, hogy kiről beszélünk, elárulom: Britney Spears.

Britney Spears nem az az énekesnő, akire autogramgyűjtés céljából annyira kíváncsi lennék, de ennek ellenére 2011. szeptember 30-án kimentem a Kempinski hotel elé, miután nyilvánvalóvá vált, hogy a popsztár ott szállt meg. A 29 esztendős énekesnő még 27-én éjjel érkezett meg a Liszt Ferenc Budapest Nemzetközi Repülőtérre, ahol senki sem tudta lencsevégre kapni, mert testőrei a leglehetetlenebb eszközökkel takarták. Britney nem egyedül érkezett, az édesapja és gyermekei, a 6 éves Sean Preston és az 5 éves Jayden James is vele tartott Magyarországra, ahol a koncert előtti két napot pihenéssel töltötte.

Ma másfél órát álldogáltam a Kempinski előtt, hátha felbukkan. Nem így történt. Egyáltalán nem merészkedett ki a rajongói közé, ma senki, még a szálloda portása sem látta. Sikerült összeismerkednem néhány elvetemült Britney-fannal, akik tegnap például 9 (!) órát várakoztak a hotel bejárata előtt. Mindezt a semmiért, ugyanis Britney Spears csak egyetlen egyszer jelent meg, tegnap a főbejárat előtt fényképezték le, amint a gyerekeivel bemegy a szállodába. Az egyik férfi azt mesélte, hogy tegnap reggel látta az énekesnőt, akire rá is köszönt. A szemtanú azt is elmesélte nekem, hogy az énekesnő egyedül volt, csak a testőrei kisérték. Ugyanakkor volt olyan fanatikus is, aki azt ecsetelte, hogy a barátai (és ezt több egymástól független forrás is megerősítette) látták az énekesnőt a Vörösmarty téren és a Váci utcában sétálni.

Egy másik Spears-rajongótól tudtam meg, hogy az énekesnő tegnap este Andy Vajna és Robert DeNiro luxuséttermében, a Nobuban vacsorázott, de nem kellett elhagyni a Kempinski épületét ahhoz, hogy eljusson oda, ugyanis a Nobu a szállodában található. Tegnap este egyébként ötvennél is több ember várakozott a hotel bejárata előtt, hátha kijön az énekesnő.

Délután én magam is láthattam Britney összes táncosát, azonban az énekesnő ki sem mozdult a luxuslakosztályából. Másfél óra várakozás után rájöttem, hogy nekem nem ér meg annyit Britney Spears, hogy ennél több időt ráfeccöljek, ezért hazamentem.

A szőke sztár több száz rajongója csalódott, amiért az énekesnő képtelen volt kijönni a rajongóihoz legalább öt percig, viszont akadnak olyanok is, akik biztos nem fognak panaszkodni. Az énekesnő ugyanis a mai koncertjén a közönség soraiból felhív egy férfit, akinek a nyakában fog táncolni és lesz két olyan szerencsés magyar rajongó is, akiket a koncert végeztével az öltözőjében fogad.

Britney Spears amerikai énekesnő koncertet ad Floridában 2009. március 8-án

Britney Spears amerikai énekesnő koncertet ad Floridában 2009. március 8-án

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s


%d blogger ezt szereti: