Megszűnik a Reggeli

2011. október 14-én az RTL Klub meglepő döntéssel állt a nézői elé, közleményben tudatták, hogy megszűnik a Reggeli című műsor, de a déli Híradó és a Fél Kettő című hírműsor sem lesz látható többé a kereskedelmi  csatorna műsorán. Az RTL azzal igazolja a műsorok megszűntetését, hogy a 2008 óta tartó pénzügyi világválság miatt a csatorna bevételei visszaestek, emiatt kénytelenek ők is meghúzni a nadrágszíjat.

A Reggeli Magyarország legnézettebb reggeli beszélgető műsora volt, megszűnésével millió néző búcsúzhat tőle. Természetesen ez azt jelenti, hogy a műsorvezetőknek is új állás után kell nézniük; Csonka András például 2000 óta, vagyis tizenegy éven keresztül volt a műsor egyik vezetője. Társai, Ördögh Nóra és Szujó Zoltán is el lettek bocsátva.

A műsort már csak ebben a hónapban élvezhetjük, utána novembertől a Reggeli egyik „alműsora”, a Csak Csajok lesz látható, de az is csak egy fél óráig. A Reggeli egy évtizedes működése során műsorvezetők tucatjai tűntek fel benne és a magyar közélet összes szereplője megfordult a vendégek között. Próbáltam írni néhány nevet, azok a művészek közül, akik szerepeltek a műsorban, de annyi név jutott eszembe, hogy lehetetlen lenne leírni mindet, ezért inkább azon töprengtem, hogy kik azok a hírességek, érdekes emberek, akik nem tűntek fel a műsorban. Végül arra jutottam, hogy szinte alig van olyan sztár, aki ne lett volna benne legalább egy Reggeliben.

Megszűnik az RTL Klub Reggeli című műsora

Megszűnik az RTL Klub Reggeli című műsora

2 hozzászólás to “Megszűnik a Reggeli”

  1. Judit Says:

    Sajnálatos,hogy olyan műsorok szünnek meg,amit sokan szívesen néztek,és figyelemmel kísértek.Az a műsor,amelyben például lehetőség nyílt,hogy egy felhívásra segíthessünk embereken,akik rászorulnak.Sajnos az az elképesztően alacsony szinvonalu ostoba embereket mutogató adás,amit hiba volt való világnak elnevezni,marad.Ahol néhány kiváltságos egyén dőzsölhet a luxusban,miközben országszerte hajléktalanok fagynak meg naponta.Ez a való világ,nem ami a “villa” falain belül szégyenszemre látható!

  2. gerdusz Says:

    Teljesen egyet értek Judittal!!! Nagyon szomorú vagyok, hogy megszűnik a Reggeli, mert egy igazán színvonalas, szórakoztató műsort veszít így el a közönség:( Felháborító, hogy a Való Világot és hasonló, színvonal alatti műsorokat jobban megéri sugározni! Elkeserítően szánalmas, ha tényleg arra van szükség!

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s


%d blogger ezt szereti: