Hetedszerre nősült meg Jerry Lee Lewis

A Los Angeles Times hírességekkel foglalkozó internetes oldala, a Ministry of Gossip 2012. március 30-án írta meg, hogy Jerry Lee Lewis amerikai zenész-énekes újra megházasodott. A 76 éves zenei ikon, aki egyedi zongorajátéka miatt a „Gyilkos” („Killer”) becenevet kapta meg, idén március 9-én vette feleségül Judith Brownt, aki mellesleg nem más, mint a saját ápolónője.

A 62 éves asszony egyébként nem vérszerinti, de távoli rokona a zenésznek: Jerry Lee Lewis egyik unokatestvérének volt a felesége korábban. Máskülönben ez a bizonyos unokafivér annak a Myra Gale Brown nevű hölgynek a bátyja, aki egykor az énekes felesége volt. Igen, aki alaposan elolvasta, amit írtam, jól érti: Jerry Lee Lewis 1957 és 1971 között a saját unokatestvérével élt házasságban. Lewis zűrzavaros magánélete egészen 1958 májusáig nem volt ismert a világ előtt, azonban hatalmas botrány lett abból, amikor kiderült, hogy a zenész harmadik felesége Lewis saját unokahúga, és mindössze 13 éves volt, amikor megkötötték az esküvőt. (Jerry Lee Lewis ekkor 23 éves volt.)

A “Great Balls of Fire” legendás előadójának negyedik és ötödik felesége elhunyt, előző nejétől, Kerrie McCarvertől pedig 2004-ben, húsz év házasság után vált el. Legújabb, a sorban hetedik nejével a Mississippi állambeli Natchezben mondták ki az igent.

Mészáros Márton

Jerry Lee Lewis amerikai énekes, dalszövegíró, zongorista

Jerry Lee Lewis amerikai énekes, dalszövegíró, zongorista

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s


%d blogger ezt szereti: