Tom Jones új klippel jelentkezik

Sir Tom Jones walesi énekes május 21-én megjelenő Spirit in the Room nevet viselő albumának egyik dalához, a Tower of Song című számhoz 2012. április 25-én jelent meg a videoklip. A YouTube videó megosztóra is feltöltött dalt és a hozzá tartozó kisfilmet 24 óra leforgása alatt több mint 10 ezer ember hallgatta meg. Az egykori Walesi Tigris évek óta nem jelentkezett videoklippel.

A Tower of Song eredetileg egy Leonard Cohen dal, amelyet Tom Jones a saját egyedi hangján szólaltat meg. Azonban e költői szerzemény elfeledteti a rajongókkal Tom páratlan hangját, ugyanis az énekes egyáltalán nem erőlteti meg hangszálait a dalban – nem is feladata, e nélkül is gyönyörű számot kapunk. Sokak szerint Jones valami olyat alkotott ezzel a kicsit számot vető dallal, mint amit a néhai Johnny Cash tett a Hurt című számával.

Megérinti a lelket, de talán túl depresszív dal ahhoz, hogy Tom Jones énekelje. Szép, és érdemes meghallgatni, de sláger biztosan nem lesz belőle. Viszont maga az album előnyös helyezésre számíthat a nemzetközi slágerlistákon Jones 2010-ben megjelent, Praise & Blame albumának sikeréből kiindulva.

Jones, aki zsűritag a The Voice brit tehetségkutató műsorban, könnyekig meghatódott a közelmúltban a 19 éves Ruth Brown előadásán.

Mészáros Márton

Sir Tom Jones Grammy-díjas walesi énekes a BAFTA-díjak kiosztóján Londonban 2012. február 12-én

Sir Tom Jones Grammy-díjas walesi énekes a BAFTA-díjak kiosztóján Londonban 2012. február 12-én

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s


%d blogger ezt szereti: