Travolta mindent tagad

A National Enquirer amerikai lap 2012. május 26-i cikkében tett közzé néhány képet John Travolta amerikai színészről, amelyeken női ruhákban, kisminkelve, parókában és ékszerekben látható. A pletykamagazin szerint a képek 1997-ben készültek egy Los Angeles-i privát partin. A képek alátámaszthatják azokat a vádakat, miszerint a színész a saját neméhez is éppen annyira vonzódik, mind a nőkhöz. 

Az 58 éves filmsztárt az utóbbi hetekben kemény vádakkal illették, az első három vád szerint szexuálisan zaklatott férfiakat. Az egész botrány kirobbantója az a férfi masszőr volt, aki beperelte Travoltát, mert állítása szerint a színész megsimogatta lábát, hozzáért a nemi szervéhez, majd szexuális aktust kezdeményezett. A férfi azt vallotta, hogy mindez idén január 16-án történt egy méregdrága hotelben, de később bebizonyosodott, hogy Travolta azon a napon nem tartózkodott az adott helyen.

Időközben több férfi is jelentkezett, akik szexuális zaklatással vádolták John Travoltát. A színész ügyvédje, Marty Singer szerint a vádak alaptalanak, és csak pénzt szeretnének legombolni a világsztárról.

Hosszú évek óta folyik a találgatás mind a szakmában, mind a médiában John Travolta biszexualitásáról, de a színész eddig mindig elutasította a vádakat. A színész 1991-ben vette feleségül Kelly Preston színésznőt, akivel három közös gyermekük van. Legidősebb gyermekük, Jett Travolta (1992-2009) 16 évesen hunyt el.

Mészáros Márton

John Travolta amerikai színész nőnek öltözve 1997-ben

John Travolta amerikai színész nőnek öltözve 1997-ben

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s


%d blogger ezt szereti: