Clint Eastwood 82 éves lett

2012. május 31-én töltötte be a 82. életévét Clint Eastwood többszörös Oscar-díjas amerikai színész, rendező. Az egykori Piszkos Harryt megformáló legenda a közelmúltban perelte be az Evenforniture nevű bútorgyártó céget, mert azok szerinte jogtalanul az ő nevével próbálnak meggazdagodni. A cég érdekes módon „Clint” és „Eastwood” névvel fémjelzett asztalok és székek árusítását kezdi meg, reklámjaikban pedig a színész filmjeire utalnak. Például Eastwood egyik korai sikerének, a főszereplésével 1966-ban bemutatott A Jó, a Rossz és a Csúf (The Good, the Bad and the Ugly) című westernre utalva írják reklámjukban: „mikor ellátogatsz más lakásába, lehetőséged nyílik rá, hogy találkozz a jóval, rosszal és a csúffal is.”

Clint Eastwood nem követel pénzbeli kártérítést, csupán arra kéri a bíróságot, hogy törvényesen írják elő a cégnek, hogy ne használhassák a nevét.

A születésnapját ünneplő veterán filmsztár neje, Dina Eastwood a férje születésnapja alkalmából azt nyilatkozta, hogy Eastwood nem örül az ajándéknak. „Ha nem adsz neki ajándékot, akkor ad neked egy nagy puszit és azt mondja: köszönöm, hogy nem adtál nekem ajándékot”.

Ennek ellenére a színész rengeteg üdvözlő levelet, kártyát, ajándékot kap minden évben a születésének napján. Eastwood jelenleg a Trouble with the Curve című filmet forgatja, amelyben négy év után újra főszerepet játszik.

Mészáros Márton

Clint Eastwood Oscar-díjas amerikai rendező, színész

Clint Eastwood Oscar-díjas amerikai rendező, színész

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s


%d blogger ezt szereti: