Pornófilmben a nyolcasikrek anyja

Nadya Suleman, gúnynevén Oktoanyu, vagyis az amerikai asszony, aki apa nélkül 2009 januárjában nyolcas ikreknek adott életet, a közelmúltban aláírta a szerződést a Wicked Pictures pornófilm-vállattal, 2012. június 25-én pedig felkerült a világhálóra az elkészült felnőttfilm előzetese is.

A most 36 éves nő nyolcas ikreivel együtt jelenleg tizennégy (!) gyermekét neveli, de mivel nem kap állami segélyt, a pénze elfogyott. Ezért kellett elvállalni a felkínált pornót, amelyben nem közösül idegen férfiakkal és nőkkel, csupán csak maszturbál.

Suleman első pornófilmjének a címe: Octomom: Home Alone (nyersfordításban: Otoanyu: Egyedül otthon). Nem tudjuk, hogy az anyuka fontolóra veszi-e a pornós szakma kecsegtető előnyeit, vagy továbbra is marad főállású édesanyának. Nadya egyébként Amerika szerte közutálatnak örvend azóta, hogy engedélyezték számára a nyolc gyermek mesterséges megtermékenyítését hatgyermekes, egyedülálló nőként. A média felkapta a sokgyermekes mamát, aki minden vagyonát arra költötte korábban, hogy plasztikai műtétekkel minél jobban Angelina Jolie-ra hasonlítson.

Az asszony asszír, iraki származású szülei hívő keresztények, s habár nem értenek egyet lányuk túlzott gyermekvállalásával, támogatják lányukat.

Mészáros Márton

Nadya Suleman (Oktoanyu), aki ismertségét annak köszönheti, hogy 2009 januárjában nyolcas ikreknek adott életet a pornófilmjében (2012 június)

Nadya Suleman (Oktoanyu), aki ismertségét annak köszönheti, hogy 2009 januárjában nyolcas ikreknek adott életet a pornófilmjében (2012 június)

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s


%d blogger ezt szereti: