Musicalt írt Cher az életéről

Cher amerikai énekesnő saját maga írt zenés darabot az életéről, a világ egyik legsikeresebb női előadójának életéből készülő musicalt a tervek szerint még idén ősszel bemutatják a New York-i Broadway színpadán.

A színésznő azt nyilatkozta, hogy még korábban írta a történetet, amely három idősíkban játszódik. Az első rész a Grammy- és Oscar-díjas énekesnő fiatalságára, a másik a Sonny Bonóval folytatott házasságáról és gyümölcsöző munkakapcsolatukról, a harmadik pedig a jelenkorról szól. A darab zenéjét az énekesnő slágerei fogják szolgáltatni, és felmerült, hogy akár saját maga is szerepet vállalhatna az előadásban.

A most 66 éves énekesnő szemmel láthatólag nem sokat törődik a korával, hiszen jelenleg is új albumon dolgozik, és fiatalosan öltözködik. Amikor az énekesnő 2010 novemberében megörökítette kézlenyomatát a Los Angeles-i Grauman’s Chinese Színház épülete előtt, a guggoláskor kilátszódott a ruhája alól a két tangája.

Cher 2002-től 2005-ig tartó búcsúturnéja után visszavonult, de 2008-ban egy nagy fellépés-sorozattal visszatért a színpadra, két évvel később pedig szintén jelentős sikereket könyvelhetett el a Burlesque című filmért, amelyben főszerepet játszott, és énekelt.

Mészáros Márton

Cher amerikai énekesnő

Cher amerikai énekesnő

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s


%d blogger ezt szereti: