Börtön fenyegeti Lindsay Lohant

A kábítószer- és alkoholproblémákkal küzdő Lindsay Lohan életében már több szerepet kapnak a törvénnyel való összeütközései, mint filmográfiája. A 26 éves színésznőt immáron nem első alkalommal tartóztatták le: ezúttal azért került rács mögé, mert autójával elütött egy járókelőt New York egyik éjszakai bárjából távozva 2012. szeptember 19-én hajnalban. A színésznő fekete Porsche Cayenne-járműjével csak elsodorta a férfit, de elhagyta a baleset helyszínét a rendőrség kiérkezése előtt, így közlekedési baleset helyszínének elhagyása és sérülés okozása miatt indítottak eljárást ellene.

Lohant a bíróság elsősorban pénzbírsággal sújtotta, de egy későbbi időpontban meg kell jelennie a bíróságon. A színésznő által elütött harmincas éveiben járó férfi térdsérüléseit ellátták a kórházban. A rendőrség alkoholtesztje szerint a színésznő sem alkoholos, sem drogos befolyásoltság alatt nem állt.

A fiatal színésznőt idén márciusban bocsátották próbaidőre a Los Angeles-i fellebbviteli bíróságon. Előzőleg a bíróság úgy döntött, hogy Lohan teljesítette a próbaidőre bocsátás feltételeit, és megszüntette ellene az eljárást. A színésznő így teljesen szabadon távozhatott, miután csaknem két éven át rendszeresen meghallgatásokra járt a bíróságra, mert ellopott egy nyakláncot 2011-ben, korábban pedig ittas és kábítószeres vezetésért börtönre és kényszer-elvonókúrára ítélték.

A tavaszi ítélet szerint, ha a színésznő 2014 májusáig újabb, törvénybe ütköző ballépést követ el, 245 napos börtönbüntetésre ítélik. Új botránya miatt szinte biztos, hogy elzárással kell számolnia. Ezzel egyidőben közzétették a színésznő legújabb filmjének, a hollywoodi aranykorszak két nagy sztárja, Elizabeth Taylor és Richard Burton szerelmét bemutató Liz & Dick címet viselő televíziós film plakátját, amelyben Lohan a tavaly elhunyt Taylor szerepében látható.

Mészáros Márton

Lindsay Lohan amerikai színésznő Terry Richardsonnak pózol (2012)

Lindsay Lohan amerikai színésznő Terry Richardsonnak pózol (2012)

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s


%d blogger ezt szereti: