Vége Belmondo kapcsolatának

Jean-Paul Belmondo francia filmszínész ügyvédje, Michel Godest jelentette be 2012. október 2-án, hogy különválik belga származású élettársától, Barbara Gandolfitól. A 79 éves művész úgy nyilatkozott, hogy nem párja rendőrségi ügye vetett véget a kapcsolatnak.

A 37 esztendős egykori Playboy-modellt több ízben hallgatta ki a francia és a belga rendőrség egy pénzügyi nyomozás keretében, amelyben egykori férje is érintett. A belga ügyészség szerint a nő arra használta Belmondót, hogy pénzt csaljon ki tőle. Belmondo állítólag 200 ezer eurós (56,97 millió forint) kölcsönt adott párjának. A neves színész ezt sohasem ismerte el, sőt 2010-ben még beperelte a belga rendőrséget is, amiért két alkalommal több órán keresztül kihallgatták barátnője ügyében.

A leghíresebb európai színészek egyikének számító egykori szívtipró és fiatal párja 2008 nyarán találkoztak először egy étteremben a francia Riviérán, néhány randevú után pedig már a sajtó előtt is felvállalták kapcsolatukat. A filmsztárt mostanában bottal kezében látták csak, illetve barátai és testvére társaságában.

Mészáros Márton

Jean-Paul Belmondo francia filmszínész és belga élettársa, Barbara Gandolfi a Cannes-i Filmfesztiválon 2012. május 17-én

Jean-Paul Belmondo francia filmszínész és belga élettársa, Barbara Gandolfi a Cannes-i Filmfesztiválon 2012. május 17-én

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s


%d blogger ezt szereti: