Dollár ezreket ért egy brazil lány szüzessége

2012. október 25-én végre véget ért az a bő egy hónapja indult aukció, amelyen Catarina Migliorini, egy 20 esztendős brazil lány kínálta fel szüzességét csak azért pénzt gyűjtve, hogy a legtöbbet licitálótól kapott összeget szegények számára létrehozandó otthonok felépítésére fordíthassa. A lány történetéből egyébként egy ausztrál filmes csoport dokumentumfilmet forgat Virgins Wanted (Szüzeket keresünk) címmel.

Az árverésen végül egy japán férfi aratott sikert, aki nem kevesebb, mint 780 ezer amerikai dollárt (168 millió forint) ajánlott fel azért, hogy elvehesse a testnevelőtanárnak készülő lány szüzességét. Az ifjú hölgy, akinek hamarosan meg kell ejtenie a szexuális együttlétet a Natsu névre keresztelt japán férfival, szinte a teljes összeget, 722 ezer dollárt fog a hajléktalan-, illetve szegényotthonok felépítésére költeni Sao Pauloban.

Catharina, aki a nemzetközi média érdeklődését is kivívta szokatlan ajánlatával, úgy gondolja, hogyha valaki életében egyszer fogad el pénzt szexért, attól még nem lesz prostituált. Szintén jótékonyságból árulta szüzességét egy ausztrál fiú, Alexander is, aki végül 3 ezer dollárt fog kapni azért, hogy ledobhassa „terhét” egy hölggyel.

A lány ötlete felháborodást váltott ki, de úgy látszik, most már kevésbé borzolja a kedélyeket, hiszen akciójával mondhatni többet jótékonykodott, mint egy karitatív szervezet.

Mészáros Márton

Catarina Migliorini és az ausztrál fiatalember, akik árverésre bocsátották szüzességüket

Catarina Migliorini és az ausztrál fiatalember, akik árverésre bocsátották szüzességüket

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s


%d blogger ezt szereti: