Berlusconi húszéves nővel tér vissza

Silvio Berlusconi volt olasz miniszterelnök, a jobbközép Szabadság Népe párt elnöke nagy érdeklődés közepette jelent meg az olasz Rai 1-es televízió egyik műsorának felvételén Rómában 2012. december 18-án. A 76 éves Berlusconi december elején hivatalosan bejelentette, hogy miniszterelnök-jelöltként indulni kíván a 2013-as parlamenti választásokon annak ellenére, hogy tavaly novemberben lemondott. A tévéműsorban most arról beszélt, hogy el kellene halasztani a februárban esedékes választásokat a belpolitikai helyzet miatt.

A botrányairól elhíresült kormányfő az elmúlt tizenhárom hónapban kipihente magát, így újult erővel, fiatalos lendülettel vetheti magát a politika mélyvízébe. A három különböző ciklusban is hatalmon lévő ex-miniszterelnök legutóbb azt mondta, hogy a tulajdonában lévő AC Milan labdarúgócsapat három éven belül ismét Olaszország, később pedig akár a világ legjobb focicsapata lesz. Berlusconi úgy látszik, nem egyedül méretteti meg magát, hiszen új, öt évtizeddel fiatalabb párja is a segítségére van.

Berlusconi hivatalosan 2012. december 17-én jelentette be, hogy eljegyezte negyvenkilenc évvel fiatalabb párját, Francesca Pascale kisasszonyt. A mindössze 27 éves nápolyi hölgy korábban több ízben szerepelt a televízióban, a barna szépség ajakfeltöltésével korábban a sajtó is foglalkozott. Az ex-kormányfő politikai elemzők szerint csinos párja jelenléte miatt vár több szavazatot, a bukott kormányfőnek szüksége is van a hölgyre merész kampánya során, amelyet negyedik alkalommal indít az olasz miniszterelnöki székért.

Mészáros Márton

Silvio Berlusconi olasz ex-miniszterelnök és menyasszonya, Francesca Pascale 2012 decemberében

Silvio Berlusconi olasz ex-miniszterelnök és menyasszonya, Francesca Pascale 2012 decemberében

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s


%d blogger ezt szereti: