Hefner elvette a cicababát

Hugh Hefner, a Playboy amerikai férfimagazin alapítója a világ elsőszámú csődöre, több tucat barátnője volt az elmúlt évtizedek során. Amikor 1949-ben feleségül vette első nagy szerelmét, az asszony megengedte neki, hogy más nőkkel is szexelhessen abban bízva, ezzel megőrizheti házasságukat. Két gyermekük született, de tíz évvel később elváltak. Időközben létrehozta a Playboyt, a világ legnépszerűbb férfimagazinját az első címlapon a kor szexbombájával, Marilyn Monroe-val, s innentől kezdve a sármőr minden nőt megkapott. Sőt, saját bevallása szerint még a biszexualitásba is belekóstolt, de nem tetszett neki, de azért azóta is harcol az azonos neműek házasságáért.

A vén kujon igazán élvezte az életet, vadul ivott és néha egyszerre több nővel is szerelmeskedett, azonban 59 éves korában egy kisebb stroke arra buzdította, hogy értékelje újra az életmódját, változtasson a dolgokon. A következő évben feleségül vette az év playmatejének választott Kimberley Conradot, aki újabb két gyermekkel ajándékozta meg. Miután kettejük kapcsolata megromlott, Hefner a Playboy-villa szomszédságában álló fényűző kastélyba költözött. Rezidenciáján ekkor jelentek meg először a fiatal lányok, akik azóta is népszerű vendégei az öregnek. Egy időben három szőkeséggel, Holly Madisonnal, Bridget Marquardttal és Kendra Wilkinsonsal élt együtt, azonban a három lány 2008-ban úgy döntött, elköltöznek.

Hefner gyorsan visszapattant a nyeregbe és hamarosan elkezdett randizgatni az új “number one” barátnőjével, Crystal Harrisszel és két húszas éveiben járó szőke iker modellel, Kristina és Karissa Shannonnal. Az ikrekkel való romantikus szálak 2010-ben szakadtak meg, és Hugh Hefner elő számú barátnőjévé, Crystal lépett elő. A magazinalapító megkérte a kezét, a hölgy pedig örömmel mondott igent a milliárdos öregúr ajánlatára, azonban 2011-ben, mindössze öt nappal az esküvő előtt Harris lefújta a menyegzőt. A pár végül most bejelentette, hogy 2012. december 31-én, az előző év utolsó napján összeházasodott.

A ceremónia szűk családi, baráti körben zajlott le a Playboy-villában, ahol polgári esküvő keretében anyakönyvezető adta össze őket. Az amerikai-brit manöken, Crystal Harris 1986-ban született, tehát pontosan 60 évvel fiatalabb Hefnél.

Mészáros Márton

Hugh Hefner, a Playboy amerikai férfimagazin alapítója és barátnője, Crystal Harris amerikai-brit manöken a Los Angeles-i Playboy-villában tartott esküvőjükön 2012. december 31-én este

Hugh Hefner, a Playboy amerikai férfimagazin alapítója és barátnője, Crystal Harris amerikai-brit manöken a Los Angeles-i Playboy-villában tartott esküvőjükön 2012. december 31-én este

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s


%d blogger ezt szereti: