Julie Christie túl a hetvenen is ragyog

Az 1960-as évek brit mozicsillaga, Julie Christie egykor tündöklő szépsége után is megőrizte csinos külsejét és gyönyörű arcát. A színésznő Robin Hanbury-Tenison brit felfedező és fényképész “Egy letűnt világ visszhangja: Életmű képekben” című kiállításának megnyitóján vett részt a londoni Nemzeti Színházban 2013. január 23-án. Hanbury-Tension egyébként a távoli bennszülött törzsek megörökítésével lett híressé.

Julie Christie Oscar-díjas brit színésznő 51 évvel ezelőtt, 1962-ben

Julie Christie Oscar-díjas brit színésznő 51 évvel ezelőtt, 1962-ben

Az Oscar-díjas brit színésznő egészségesen, életvidámnak nézett ki a privát kiállítási látogatáson, ahol a fotósok is felfigyeltek rá. Az áprilisban hetvenkettedik születésnapját ünneplő Julie szokatlan ruhában jelent meg; fekete felsőjét piros kardigánnal, sárga kesztyűvel, ezüst ékszerekkel egészítette ki, az összhatást pedig egy kislányos piros fejkendővel koronázta. A színésznő habár levette szemüvegét, ha akarná, se tudná tagadni, hogy nem mai csirke, mégis örök fiatalság árad belőle. A képek tanúsága szerint nem csak ultravékony, hanem igazán jókedvű is volt az eseményen.

Julie Christie, akit legutóbb 2008-ban az Egyre távolabb (Away From Her) című drámában nyújtott alakításáért jelöltek Oscar-díjra, korábban bevallotta, hogy ötvenéves kora után kezdett el foglalkozni külsejével, és több kisebb, fiatalító plasztikai műtéten esett át. Mindezek ellenére azt állítja, hogy a magával ragadó kinézet titka a jó smink. A Nagy-Britanniában szexszimbólumként tisztelt színésznő elragadóan nézett ki még 69 éves korában is a New York, I love you című filmben, s habár azóta szerepelt három filmben is, most már nem tervez több filmet.

 Mészáros Márton

Julie Christie Oscar-díjas brit színésznő az "Egy letűnt világ visszhangja: Életmű képekben" című kiállításának megnyitóján a londoni Nemzeti Színházban 2013. január 23-án

Julie Christie Oscar-díjas brit színésznő az “Egy letűnt világ visszhangja: Életmű képekben” című kiállításának megnyitóján a londoni Nemzeti Színházban 2013. január 23-án

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s


%d blogger ezt szereti: