Sylvester Stallone bántalmazhatta húgát

Nincs szerencsés időszaka Sylvester Stallonénak. A brit Daily Mail 2013. január 24-i száma szerint minden idők egyik legnagyobb akciósztárja tetemes összegért vásárolta meg saját féltestvére halhatását. A lap szerint Stallone titokban 2 millió dollárt fizetett húgának, Toni-Ann Filitnek, miután az asszony azt állította, hogy korábban bántalmazta őt. Mint ismeretes, annak idején Stallone néhai húga azt nyilatkozta a sajtónak, hogy bátyja gyakran bántalmazta, és ezekből az összetűzésekből fizikai sérülései származtak.

A Daily Mail által most megszellőztetett sztori szerint Stallone tizenhat évvel ezelőtt fizetett Toni-Annnek azért, hogy ne járjon el újra a szája. Források szerint Toni-Ann kilátásba helyezte a pert bátyja ellen, akit ezzel zsarolt. A család szerint az asszony szavai nem voltak igazak, azonban most tizenkilenc éves fia megerősítette a híreket a perszándékról, hozzáfűzve, hogy édesanyja a floridai kórházban töltött utolsó heteiben is elmesélte Stallone durva bánásmódjának történetét. Az asszony egyébként tavaly augusztusban, 48 éves korában halt bele a tüdő- és májrákkal folytatott hosszú harcába. Még élt, Sylvester Stallone havonta utalt pénzt a bankszámlájára, és fedezte az orvosi kezeléseket, kórházi költségeket. (Stallone és Toni édesanyja közös, mindkettejüknek a most 91 éves, plasztikai műtéteket nem kerülő, fiatalos Jackie Stallone az édesanyja: Sylvester édesapja Frank Stallone volt, Tonié pedig Anthony Filiti.)

A 66 esztendős filmsztár élete most igazán zavaros. Harminchat éves fia, Sage Stallone szívroham következtében 2012. július 13-án halt meg, a művész szóbanforgó húga pedig alig egy hónappal később követte az árnyvilágba unokaöccsét. Stallone legutóbbi filmje, az akcióhős sztárparádét felvonultató The Expendables 2 – A feláldozhatók 2. kimagasló sikereket ért el a mozikban, de a színész-rendezőt a bulgáriai jelenetek során megbüntették, mert a forgatás miatt letarolták az egyik környezeti szempontból jelentős barlang környékén a növényzetet, ezzel megnehezítve az ott élő tizenhárom denevérfaj fennmaradását.

Mészáros Márton

Sylvester Stallone amerikai színész

Sylvester Stallone amerikai színész

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s


%d blogger ezt szereti: