Nagymama lett Caroline hercegnő

Megszületett Caroline monacói hercegnő fiának, Andrea Casiraghinak az első gyermeke, egy kisfiú, aki a Sacha nevet kapta – jelentette be a monacói hercegi palota 2013. március 23-án. A március 21-én született baba nevét csak másnap közölték a nyilvánossággal.

Andrea Casiraghi menyasszonya, Tatiana Santo Domingo először szült. A 28 éves hercegi sarj párja egy kolumbiai milliárdos családból származik; a hölgy néhai nagyapja, Julio Mario Santo Domingo a világ második legnagyobb sörfőzdéjének, a SAB Millernek volt résztulajdonosa. Az évek óta együtt élő pár már a baba születése előtt eljegyezte egymást, de az esküvőt csak a nyárra tervezik.

A palota tavaly novemberben erősítette meg a hírt, miszerint Caroline hercegnő fiának jegyese várandós. Az 56 esztendős hercegnő jelenleg a monacói trón várományosa, a trónöröklésen csak az változtatna, ha a hercegnő öccsének, II. Albertnek, Monaco uralkodó hercegének és párjának, Charlene hercegnőnek gyermeke születne. Caroline hercegnő után a monacói trónöröklésben a második helyen az ifjú apa, Andrea Casiraghi áll, és amint elveszi feleségül választottját, most született gyermeke követi a harmadikként a trónöröklés sorrendjében.

Mészáros Márton

Caroline monacói hercegnő (középen) leánya, Charlotte és legidősebb fia, Andrea Casiraghi társaságában öccse, II. Albert herceg 2011-ben tartott esküvőjén

Caroline monacói hercegnő (középen) leánya, Charlotte és legidősebb fia, Andrea Casiraghi társaságában öccse, II. Albert herceg 2011-ben tartott esküvőjén

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s


%d blogger ezt szereti: