II. Erzsébet brit királynő BAFTA-díjat kapott

A híres „Shakespeare-színész”, Kenneth Branagh brit színművész adta át II. Erzsébet brit királynőnek a Brit Film- és Televíziós Művészeti Akadémia (BAFTA) díját, amelyet a 87 éves uralkodó a windsori kastélyban vett át 2013. április 4-én.

Erzsébet királynő a brit filmművészetnek és televíziózásnak nyújtott több évtizedes támogatásáért kapta a legrangosabb brit művészeti elismerést. Sir Kenneth a díj átadása előtti beszédében kiemelte, hogy tisztelettel adózik a királynőnek legemlékezetesebb “Bond-lány” szintén idézőjeles szerepéért is, amelyet hangos taps fogadott a közönség és a sajtó munkatársai részéről. Az uralkodó a 2012-es londoni nyári olimpia nyitóünnepségén vállalt egy néhány perces szerepet Danny Boyle kisfilmjébe, amelyben a Daniel Craig által megformált James Bonddal együtt érkezik a megnyitóra.

Mészáros Márton

 Kenneth Branagh brit színész és II. Erzsébet brit királynő a Brit Film- és Televíziós Művészeti Akadémia (BAFTA) díjával a windsori kastélyban 2013. április 4-én.

Kenneth Branagh brit színész átadja II. Erzsébet brit királynőnek a Brit Film- és Televíziós Művészeti Akadémia (BAFTA) elismerését a windsori kastélyban 2013. április 4-én

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s


%d blogger ezt szereti: