Feladta magát Nyerges Zoltán, a pécsi szatír

2013. április 14-én feladata magát Nyerges Zoltán, aki a gyanú szerint megtámadta és meg akarta erőszakolni Páva Zsolt fideszes polgármester lányát, a húszéves Saroltát. A bűnöző saját maga adta fel magát a rendőrségen délelőtt, akiket a reggeli órákban hívott fel. A férfi tíz napig bujkált a külváros meg nem nevezett helyein, és egy ottani CBA-ban kérte el az egyik vásárló mobiltelefonját, hogy a készülékkel felhívhassa a rendőrséget.

Miután feladta magát, visszaszolgáltatta a telefont és bolt előtt megvárta a rendőröket. A kiérkező rendőrautó negyed óra alatt bevitte a Baranya Megyei Rendőr-főkapitányságra, de a rá várakozó fotósok és riporterek elől elfordította fejét.

Nyerges Zoltán április 5-én hajnalban a nyílt utcán próbálta megerőszakolni Páva Saroltot, akit a Széchényi tértől követett. A lány sikeresen ellenállt neki, de a dulakodásban súlyos sérüléseket szenvedett, orra és arccsontja is eltört, több helyütt zúzódások keletkeztek. A támadóról annyi ismeretes, hogy korábban már ült börtönben, amiért megerőszakolt egy kiskorú lányt, de az utóbbi időkben több családnál vállalt alkalmi munkákat, mint például fűnyírást.

Mészáros Márton

Nyerges Zoltán, a pécsi szatír

Nyerges Zoltán, a pécsi szatír

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s


%d blogger ezt szereti: