Kanada ex-védelmi minisztere a földönkívüliekről vallott

Alig néhány hónappal az után, hogy a CIA egyik nyugdíjazott vezetőbeosztású embere a halálos ágyán vallotta meg, hogy nemcsak tudtában van az UFÓ-jelenségeknek és annak, hogy földönkívüliek érkeztek a földre, elmondása szerint alkalma nyílt találkozni is velük, most egy másik magas rangú személy állt elő a létezésük tényével.

Paul Hellyer egykori kanadai védelmi miniszter, miniszterelnök-helyettes a Citizen Hearing On Disclosure nem kormányzati meghallgatáson beszélt a földönkívüliekről. A 2013. április 29. és május 3. között megrendezett ülés célja, hogy megvitassa mindazon dolgokat, amelyekkel az amerikai kongresszus nem tudott foglalkozni az elmúlt negyvenöt évben. Paul Hellyer kijelentette, hogy “idegenek élnek közöttünk, és valószínűleg legalább ketten az amerikai kormánynak dolgoznak.” Az ex-miniszter szerint legalább négy földönkívüli faj tett látogatást bolygónkra az elmúlt ezer évben.

Az idén augusztusban kilencvenedik évébe lépő politikus szerint fontos lenne felfedni a földönkívüliek kilétét. Szerinte az emberek idővel éppúgy el tudnák fogadni létezésüket, mint ahogyan a kisgyermek megbarátkozik azzal, hogy nem létezik a fogtündér és a Télapó sem. Hellyer hozzátette, hogy a nálunk fejlettebb civilizációktól ismeretet szerezhetnénk. Paul Hellyer idézte Charles Hallt is, aki azzal vált híressé, hogy beszámolt és könyvet írt arról, hogy a „Magas Fehérek” („Tall Whites”) néven ismert földönkívüli faj tagjaival dolgozott együtt egy katonai bázison.

Hellyer azzal zárta eredetileg húsz perces felszólalását, hogy különböző érdekszövetkezetek (Bilderberg-csoport, Nemzetközi Bankkartell, Olajkartell és különböző hírszerző szervezetek) célja egy világkormány kiépítése. Paul Hellyer bevallása szerint már az 1960-as években kapott jelentéseket földönkívüliekről, de akkor nem volt ideje foglalkozni velük. 2005-ben ásta bele magát komolyan a témában, azóta ékes szószólója az UFO-ügynek. Az Ottawa Citizen 2007-ben közölte, hogy Hellyer felhívta a kormányok figyelmét arra, hogy ismerjék el, hogy idegen technikával érik el az éghajlatváltozást. Később azzal vádolta Stephen Hawking vezető brit elméleti fizikust, hogy téves információkat terjeszt az idegenekről, mivel a legnagyobb koponyának tartott tudós szerint, ha az emberek kapcsolatba lépnek a földönkívüliekkel, akkor azok megtámadhatnak és elvehetik a legfontosabb erőforrásainkat. Hellyer később azt nyilatkozta a kanadai sajtónak: “A valóság az, hogy az idegenek évtizedek, sőt valószínűleg évezredek óta látogatják a Földet, és jelentősen hozzájárultak a tudásunkhoz.”

Szintén azon a konferencián szólalt fel Richard French, az amerikai légierő nyugalmazott alezredese, aki elismerte, hogy maga is a saját szemével látott földönkívülieket, pontosabban akkor, amikor a tengerfelszín alatt szerelték a repülőiket.

Mészáros Márton

Paul Hellyer egykori kanadai védelmi miniszter

Paul Hellyer egykori kanadai védelmi miniszter

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s


%d blogger ezt szereti: