Ötödszörre is Oprah a legbefolyásosabb híresség

Oprah Winfrey amerikai televíziós műsorvezető a legbefolyásosabb híresség a Forbes magazin évente összeállított százas toplistáján – jelentette be a lap 2013. június 26-án. Az 59 éves tévés egyébként ma tévécsatornát működtet, és az első fekete nő, aki milliárdos lett.

A népszerű televíziós talkshow-háziasszony ezúttal ötödik alkalommal kerül a Forbes lista élére, 2005-ben, 2007-ben, 2008-ban és 2010-ben is a legbefolyásosabb hírességnek választották.

A rangsorban utána Lady Gaga többszörös Grammy-díjas amerikai énekesnő áll, a harmadik helyen pedig Steven Spielberg Oscar-díjas amerikai filmmogul. Beyoncé amerikai énekesnő a negyedik, pályatársnője, Madonna pedig az ötödik. A száz személyt felvonultató listán Jennifer Lopez, aki a tavalyi évben lista első volt, most a tizenkettedik helyen áll. A rangosban olyan zenészek és együttesek kaptak helyet mint, Bon Jovi, Justin Bieber, Rihanna, Katy Perry, Jay-Z és a Coldplay, a filmsztárok közül pedig Hugh Jackman, Robert Downey Jr, Leonardo DiCaprio, Channing Tatum, és Tom Cruise, női kollégáik közül pedig több Oscar-díjas: Meryl Streep, Jennifer Lawrence, Sandra Bullock, Angelina Jolie.

Sportolók közül a teljesség igénye közül Roger Federer, Tiger Woods, LeBron James, David Beckham is felkerült a listára, az irodalmi életből pedig James Patterson, J. K. Rowling és Stephen King mellett E. L. James, A szürke ötven árnyalata (Fifty Shades of Grey) erotikus könyvek dúsgazdag szerzőnője is jelen van. (A teljes lista megtekinthető: itt.)

Mészáros Márton

Oprah Winfrey amerikai talkshow-háziasszony

Oprah Winfrey amerikai talkshow-háziasszony

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s


%d blogger ezt szereti: