Eltemették James Gandolfinit

Egy Manhattan-i székesegyházban tartották James Gandolfini amerikai színész gyászszertartását 2013. június 27-én. Az 51 éves korában elhunyt közkedvelt művész temetésére az őt népszerűvé tevő Maffiózók (The Sopranos) című sorozat teljes szereplőgárdája eljött.

Gandolfinit özvegye, Deborah Lin és tizenhárom éves fia, Michael is búcsúztatta. A művész szívrohamban halt meg Rómában. A szállodában dolgozó személyzet elmondása szerint a nagyétkű színész – aki a sorozatban is nagyevőt játszott – négy fél rumot, két Pina Colada koktélt és két sört rendelt, amikor a fiával vacsorázott. Aztán kiment a mosdóba, és amikor már egy ideje nem tért vissza, fia, Michael nyitott rá haldokló édesapjára. Halálát szívroham okozta, de egészségének romlását befolyásolhatta az is, hogy egy ideje alkoholproblémákkal küszködődött.

Római katolikus ceremónia keretében tartott temetésén mintegy kétezer ember – család, barátok és rajongók százai – vett részt. Korábban több hirdetőbála emlékezett a művészre a Broadwayon.

Mészáros Márton

James Gandolfini amerikai színész (1961-2013)

James Gandolfini amerikai színész (1961-2013)

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s


%d blogger ezt szereti: