Michael Jackson 23 millió dollárral kárpótolta a megrontottakat

A néhai Michael Jackson amerikai popsztár (1958-2009) 23 millió dollárért vásárolta meg az általa megrontott gyermekeknek a hallgatását, derült ki, amikor a vezető amerikai lapokhoz eljuttatták az FBI eddig nem publikált nyomozati anyagát, amelyet 2013. június 30-án elsőként a Sunday People nevű lap hozott nyilvánosságra.

A népszerű művész a most közölt adatok szerint 23 millió dollárral kárpótolta azokat a családokat, akiknek a kisfiait megrontotta. Az FBI adatai szerint legkevesebb huszonnégy kiskorút molesztált Neverland-i otthonában. Közülük öten gyerekszínészek voltak, ketten pedig mára neves táncosok.

Az akták szerint Jackson a jelenleg a zsarolás és lehallgatás miatt 15 éves börtönbüntetését töltő Anthony Pellicano magánnyomozóra bízta a családok elhallgatását, aki minden alkalommal lefizette a gyermekek családját, hogy azok nehogy értesítsék a sajtót, vagy a hatóságokat.

Jackónak életében két alkalommal kellett a bíróság előtt vallania állítólagos gyermekmolesztálási ügyei miatt, azonban először peren kívül megegyezett, másik alkalommal pedig az esküdtszék felmentette az összes vádpont alól. A fiú, aki 1993-ban molesztálással vádolta Jacksont, később beismerte, hogy hazudott. 2006-ban az énekes bátyja, Jermaine Jackson nyilvánosság előtt állította, és könyvében is megírta, hogy a család már régóta tudott Michael Jackson pedofil hajlamairól.

A Sunday People címlapsztorija szerint az akták tartalmának köze lehet ahhoz, hogy Jackson 15 éves lánya, Paris néhány héttel ezelőtt öngyilkosságot kísérelt meg.

Mészáros Márton

A Sunday People amerikai lap 2013. június 30-i címlapja

A Sunday People amerikai lap 2013. június 30-i címlapja

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s


%d blogger ezt szereti: