Rákban meghalt Pierce Brosnan lánya

Háromévnyi küzdelem után, 2013. június 28-án meghalt Pierce Brosnan brit filmsztár 41 éves lánya, Charlotte Brosnan – a megrázó hírt maga a hatvanéves színész közölte a People magazinnal július 1-jén.

„Június 28-án az én imádott Charlotte Emilym eltávozott az örökkévalóságba. Férje, Alex, gyermekei, Isabella és Lucas, valamint testvérei, Christopher és Sean, végig mellette voltak. Charlotte méltósággal és bátorsággal viselte a betegségét. A szívünk beleszakadt a mi gyönyörű, drága lányunk elvesztésébe. Imádkozunk érte és azért, hogy mielőbb megtalálják ennek a kegyetlen kórnak a gyógymódját. Mindenkinek köszönjük a szívből jövő részvétnyilvánítást” – írta Pierce Brosnan.

Az egykori James Bond 1986-ban fogadta örökbe Charlotte-ot, amikor annak vér szerinti apja, Desmont Harris korán elhunyt. Brosnan első felesége, akivel közösen nevelték három gyermeküket, Cassandra Harris szintén petefészekrákban hunyt el 1991-ben. Az orvosok szerint a most elhuny asszony génjeiben hordozta a betegséget, mivel Cassandra a szülőanyja volt.

Mészáros Márton

Pierce Brosnan ír-amerikai filmsztár és néhai lánya, Charlotte Brosnan

Pierce Brosnan ír-amerikai filmsztár és néhai lánya, Charlotte Brosnan

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s


%d blogger ezt szereti: