Charlene monacói hercegnő: Nem vagyok szökött menyasszony

Európa elálló lélegzettel figyelte az örök agglegénynek bélyegzett II. Albert monacói uralkodó herceg esküvőjét 2011. júliusában. A dúsgazdag uralkodó öt év együttlét után vette el dél-afrikai párját, Charlene Wittstock olimpiai bajnok úszónőt, aki nem mellesleg húsz évvel fiatalabb Albertnél. 

Alig néhány nappal az esküvő után különös pletykák keltek szárnyra a frissen házasodott hercegi párról. A szóbeszéd szerint, amelyet aztán a vezető lapok is átvettek, a leendő ara, Charlene szülőhazájába, Dél-Afrikába akart szökni az esküvő előtt, és a reptéren a rendőrség fordította vissza őt. Habár házasságának első évfordulóján Albert herceg kitalációnak nevezte a vádakat, maga a hercegnő még nem beszélt az ügyről nyíltan.

A pletykákra csak rátett egy lapáttal, hogy a boldogító igen kimondásakor Charlene arcán könnyek gördültek le, méghozzá hosszú perceken keresztül. Hiába voltak azok örömkönnyek, a pusmogás tovább folytatódott. Egy közelmúltban adott interjúban azonban a hercegnő egyértelművé tette, hogy esze ágában sem volt megszökni és hazugságnak nevezte a vádakat – írja a Daily Mail vezető híre 2013. július 14-én. Minden rendben volt, csak annyira elsöprő volt az egész, a vegyes érzelmek, a pletykák, és természetesen a feszültség váltotta ki, hogy sírva fakadtam…aztán már azért sírtam, mert azt gondoltam, hogy “oh, ne, most már az egész világ látott sírni.”

A 35 éves hercegnő az interjúban arról is említést tett, hogy Albert herceggel tervezik a gyermekvállalást. A születendő baba egyértelműen első lenne a monacói trónöröklési sorrendben, második helyre taszítva a jelenlegi trónörököst, a herceg nővérét, az idősödő Caroline hercegnőt.

Mészáros Márton

II. Albert monacói herceg és felesége, Charlene hercegnő

II. Albert monacói herceg és felesége, Charlene hercegnő

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s


%d blogger ezt szereti: