Christopher Walken csatlakozott Eastwood musicaljéhez

Christopher Walken Oscar-díjas amerikai színész is csatlakozott a többszörös Oscar-díjas Clint Eastwood legújabb filmje, a Jersey Boys című musical stábjához, jelentették be 2013. július 24-én.  A művész korábban olyan zenés filmekben játszott, mint a 2007-es Hajlakk (Hairspray) és a Románc és cigaretta (Romance & Cigarettes).

A sokat foglalkoztatott Walken a Broadway-siker filmváltozatában Angelo ‘Gyp’ DeCarlo gengsztert alakítja, aki annak a négy énekesnek válik a mentorává, akiket ma a The Four Seasons című együttesként ismerünk világszerte. A film többi szerepére Clint Eastwood nem élvonalbeli hollywoodi sztárokat keresett, hanem olyan színészeket, akik már szerepeltek a musicalben korábban. Ezért Vincent Piazza, John Lloyd Young, Erich Bergen és Michael Lomenda játssza a zenekar négy tagját.

A sztárszínészek mellőzése mögött állhat az is, hogy a legendás Clint Eastwood legutóbbi filmje, amiben szerepelt, Az utolsó csavar (Trouble with the Curve) világszerte szerzett 48 millió dolláros bevételével csúnyán leszerepelt, máskülönben manapság több rendező választ kevésbé ismerteket a szerepekre. A második rendezésével foglalatoskodó Angelina Jolie Oscar-díjas amerikai színésznő például a szinte ismeretlen Jack O’Connellt szerződtette le Louis Zamperini világháborús veterán szerepére A rendíthetetlen (Unbroken) című filmjének főszerepére.

Mészáros Márton

Christopher Walken Oscar-díjas amerikai színész

Christopher Walken Oscar-díjas amerikai színész

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s


%d blogger ezt szereti: