Napi 12 órát szexel a 90 éves matróna

A 90 éves Jeraldine Saunders valószínűleg a legöregebb aktív szexuális életet élő személy (szóval mégsem az erről előszeretettel beszélő Jane Fonda), aki nem kevesebb, mint napi tizenkét órán keresztül gyűri a paplant párjával. A szerelmes regények írónőjeként hírnevet szerző matróna élettársa, Donaldo Monroy, korábban a Mr. California címet is elnyerte, és 44 évvel fiatalabb az öregasszonynál.

Elmondásuk szerint megismerkedésükkor Dondaldo 19 éves volt, a hölgy pedig 79 éves. Jeraldine úgy emlékezik vissza, hogy amikor barátnéja először bemutatta neki a fiút, annyira vonzónak találta, hogy önkéntelen odarohant hozzá puszit adni neki, de csak akkor kezdtek találkozgatni, amikor Mrs. Saunders férje meghalt. Egy tengerjáró hajóúton találkoztak újra, a férfi segített hazavinni az öreg hölgy csomagjait, és ott is ragadt nála. Ez csak azért ironikus, mert Saunders leghíresebb regénye, a Szerelemhajó (Love Boat), amelyből sikeres tv-sorozatot is forgattak.

A most 46 éves férfi fülig szerelmes élete értelmébe, aki azt mondja, hogy az egykori testépítő-bajnok teste olyan szép, mint Michelangelo Dávidja. Mr. Monroy hamarosan nagyszabású meglepetés bulit szervez párjának, ahol tervei szerint megkéri a kezét is. “A vörösek a legjobbak az ágyban. Ez olyan rohadt hihetelennek hangzik. Egyszer elkezdtünk szeretkezni: déli tizenkettőtől este tizenkét óráig abba sem hagytuk” – kérkedett Donaldo a The Huffington Postnak adott interjújukban 2013. augusztus 14-én.

Mészáros Márton

A 90 éves Jeraldine Saunders írónő és párja, Donaldo Monroy

A 90 éves Jeraldine Saunders írónő és párja, Donaldo Monroy

Hírdetés

2 hozzászólás to “Napi 12 órát szexel a 90 éves matróna”

  1. Ilonka Boros Says:

    Fantasztis Isteni nem a kor számit >

  2. Ilonka Boros Says:

    Nem akor számit igen is létezik ilyen nagy szerelem , tudom miröl beszélek , nagyon szép

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s


%d blogger ezt szereti: