Elismerték az 51-es körzet létezését

Az amerikai Központi Hírszerző Ügynökség (CIA) évtizedes kormányzati titkolózás után egy feloldott titkosítású dokumentumban hivatalosan is elismerte, hogy Nevadában létezik az úgynevezett “51-es körzet”, ahol titkos felderítő eszközöket és fegyvereket teszteltek – közölte internetes kiadásában az USA Today című napilap 2013. augusztus 16-án.

Az 51-es körzet területén felépített bázist szövetségi tulajdonba vételéről szóló okmányokat személyesen Dwight Eisenhower elnök írta alá 1955-ben. Azonban a hivatalos szervek továbbra is tagadják a földönkívüliek létezését. Az indoklás szerint a környéken élők a kormány által titokban kifejlesztett gépeket hitték UFÓ-nak. Ezt azzal magyarázzák, hogy az 1950-es években még elérhetetlennek számító, 18 ezer méter magasságba emelkedni képes U-2-es kémrepülőgépek tesztelése alatt erősen megnőtt az ufó bejelentések száma.

A földönkívüliek létezésében hívők szerint a CIA bejelentése csupán elterelés a valós jelenségről. Az idei év folyamán Kanada volt honvédelmi minisztere megerősítette a földönkívüliek és a nemzetközi háttérhatalom létezését, egy egykori CIA-vezető pedig az USA-ban élő földönkívüliekről beszélt halálos ágyán.

Mészáros Márton

Légifelvétel a nevadai 51-es körzetről

Légifelvétel a nevadai 51-es körzetről

Egy hozzászólás to “Elismerték az 51-es körzet létezését”

  1. Újév alkalmából: 2013-as elemzés | Mészáros Márton blogja Says:

    […] kislányt 6. Dalt írtak Palvin Barbaráról 7. Palvin Barbara népszerűsíti a Calzedoniát 8. Elismerték az 51-es körzet létezését 9. Óriási bukás volt ByeAlex koncertje 10. Nagy Alexandra: „Mr. Bean-i alkat […]

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s


%d blogger ezt szereti: