Kokain miatt jelentekezett elvonóra Zac Efron

Zac Efron amerikai színész, egykori Disney-sztár néhány hónapja elvonóra vonult kokainfüggősége miatt, írta meg a TMZ sztárokra szakosodott amerikai portál 2013. szeptember 18-án. A 25 éves híresség függőségének mibenlétéről és állapotáról ellentmondásos hírek jelentek meg a médiában.

Először arról írtak, hogy Efron alkoholproblémái miatt került elvonóra, ahova önszántából vonult be, hogy segítséget kérjen addikciójának orvosolására. Azonban az egykori tinisztárnak nem az ital okozza a legnagyobb gondot, hanem a kokain. Miután kiderült, hogy Zac Efron valójában kokainfüggő, számos egyéb részlet is napvilágot látott.

A TMZ információ szerint a művésznél akkor fajult el kábítószer fogyasztásának mértéke, amikor Seth Rogennel közösen forgatta a Neighbors című vígjátékot idén tavasszal. Az értesülések szerint Efron nem jelent meg a forgatási napokon, a felvételek szünetében pedig túlzott mértékben fogyasztotta kokaint. A stáb és a barátok igyekeztek titokban tartani a dolgot, de amikor a sztár önként vonult be egy rehabilitációs központba, nem volt kérdés tovább, hogy kitudódik a dolog. Zac Efron a kokain mellett előszeretettel fogyasztja a Molly nevű drogot is, ami az ecstasy egyik speciális fajtája.

Mészáros Márton

Zac Efron amerikai színész

Zac Efron amerikai színész

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s


%d blogger ezt szereti: