Woody Allen fia Sinatrától születhetett

Mia Farrow amerikai színésznő a Vanity Fair amerikai magazinnak adott, 2013. október 2-án megjelent interjújában arról beszélt, hogy elképzelhetőnek tartja, hogy Ronan nevű fia Frank Sinatra amerikai énekeslegendától született, és nem Woody Allentől, aki hivatalosan az apja. A most 68 éves színésznő korábban Sinatra felesége volt.

A Vanity Fairnek adott interjújában Farrow a néhai énekesről mesélt, akit élete szerelmének nevezett. A színésznő szerint kettejük kapcsolatát “sosem szakították meg”, pedig hivatalosan csak 1966 és 1968 között 18 hónapig voltak házasok. Arra a kérdésre, hogy Frank Sinatra lehet-e Ronan valódi apja, a színésznő igennel válaszolt. Az újság természetesen közölte, hogy ez csak a filmsztár véleménye, mivel sohasem végeztek genetikai vizsgálatot az apaság megállapítására.

A 25 éves Ronan Farrow az Oscar-díjas filmrendező-színész-forgatókönyvíró Woody Allen egyetlen fiúgyermeke. A fiatalember a politikában dolgozik, a külügynek segített az Arab tavasz idején, jó kapcsolatot ápol Hillary Clinton volt külügyminiszterrel, és a Forbes magazin 30 ígéretes fiatalnak a listájára is felkerült. Az emberjogi aktivistaként dolgozó Ronan édesanyja bejelentése után a Twitter közösségi oldalon reagált: “Mind Frank Sinatra lehetséges fiai vagyunk” – írta. A nemzetközi média azonnal lecsapott a hírre, jóvoltukból mintegy ötven különböző kombóképet állítottak össze, hogy bizonyítsák a hasonlóságot Sinatra és Ronan között. A fotókat elnézve a fiatalember valóban jobban hasonlít a legendás énekesre, mintsem édesapjára: épp ugyanolyan kék szeme van, és az orra is egyezik Sinatráéval. 

Woody Allen sajtósa a hír hallatán azt közölte az AP amerikai hírügynökséggel, hogy “a magazin cikke annyira alaptalan és olyan szertelenül abszurd, hogy a művész nem fűz hozzá kommentárt”. Frank Sinatra nagy nőcsábász hírében állt, négyszer volt házas, és olyan színésznőkkel volt viszonya, mint Natalie Wood, Lauren Bacall, Marilyn Monroe vagy Gábor Zsazsa. Három gyermeke van, lánya Nancy Sinatra énekesnő azt nyilatkozta Farrow kijelentése után a lapnak, hogy a fiú részese a Sinatra-család életének, és ennek őszintén örül. Sinatra özvegye, a 85 éves Barbara viszont hamisnak nevezte a hírt, mindenesetre kétségbe vonja annak lehetőségét, hogy egykori férje az apja a gyermeknek. 

Mia Farrow és a most 77 éves Woody Allen tizenkét éven keresztül éltek együtt, 1992-ben váltak szét, amikor a színésznő rádöbbent, hogy a filmesnek viszonya van egy korábbi házassága során örökbefogadott lányával, Soon-Yi Previnnel, akit válásuk után Allen feleségül is vett. 

Mészáros Márton

Frank Sinatra amerikai énekes (1915-1998) és Ronan Farrow

Frank Sinatra amerikai énekes (1915-1998) és Ronan Farrow

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s


%d blogger ezt szereti: