Fülöp herceg megijed a járókerettől

Fülöp edinburghi herceg, II. Erzsébet brit uralkodó férje végre visszatért a hivatalos feladatokhoz, és ellátogatott egy idősek otthonában 2013. október 8-án. 

A 92 éves herceg az elmúlt két hónapot lábadozással töltötte Skóciában, miután a nyáron hasi feltáró műtétet hajtottak végre rajta. A királynő férje az Aylshamban található Szent Mihály Gondozási Központba jó kedélyűen, mosolyogva érkezett, és amikor véletlenül hozzáért egy járókerethez, meghőkölve tolta el magától. A kilencvenkét éves herceg idősebb számos bentlakónál, mégis sikerült megmutatnia, hogy korát meghazudtoló fizikai kondíciónak örvend. Fülöp egyúttal megcsillogtatta legendás fanyar humorát is, amikor a Broadland School of Dance táncosaival viccelődött, vagy amikor belerúgott egy felfújható labdába.

Fülöp és Erzsébet királynő dédunokáját, a nyáron született György herceget október 23-án keresztelik meg, azonban az ifjú szülők – Vilmos herceg és hitvese, Katalin hercegnő – felrúgva a hagyományokat nem a Buckingham-palota zenetermében kereszteltetik meg a leendő uralkodót, és szűk körű eseményre készülnek.

Mészáros Márton

Fülöp edinburghi herceg az aylshami idősek otthonában tett látogatásán 2013. október 8-án

Fülöp edinburghi herceg az aylshami idősek otthonában tett látogatásán 2013. október 8-án

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s


%d blogger ezt szereti: