Anthony Hopkins rajongói levelet írt a Breaking Bad főszereplőjének

Sir Anthony Hopkins Oscar-díjas brit színész levelet írt a Totál szívás (Breaking Bad) című, szeptember végén befejezett amerikai sorozat főszereplőjének, Brian Cranston amerikai színésznek. Valószínűleg Cranston számára kevesebb nagyobb elismerés létezik, mint a legendás színész dicsérő szavai, amelyeket alább közlünk:

“Kedves Mister Cranston!

Megszerettem volna írni ezt az e-mailt minden körülmény között, ezért vettem fel Jeremy Barberen keresztül a kapcsolatot Önnel, úgy tudom, mindkettőnket az UTA képvisel. Jó ügynökség.

Most fejeztem be a Breaking Bad maratonom. Az első évad első részétől kezdve mostanra végeztem az utolsó nyolc epizóddal (az utolsó évadot az Amazonról töltöttem le), mondhatni elég addiktív volt az elmúlt két hetem. Soha azelőtt nem láttam még ehhez foghatót! Briliáns az a teljesítmény, amit Walter White-ként nyújtott, Ön a legjobb színész, akit valaha láttam. A mostani produkcióknak általában nagyobb a füstje, mint a lángja, de amit Önöktől láttam, az visszaadta az elveszett hitemet. Ez egy rendkívüli alkotás volt. A dicséret kijár minden alkotónak (vagyis Önnek is), írónak, producernek, mindenkinek, hiszen ez az elejétől a végéig kimagasló produkció volt – már-már félelmetes.

Úgy kezdődött mint egy fekete komédia, majd elveszett a vér labirintusában, jött a pusztítás, s végül maga a pokol. Olyan volt mint egy nagyszerű jakobinus-, Shakespeare-i vagy görög tragédia. Ha úgy adódik, adja át csodálatomat Anna Gunn, Dean Norris, Aaron Paul, Betsy Brandt, RJ Mitte, Bob Odenkirk, Jonathan Banks és Steven Michael Quezada részére is, egyszóval mindenkinek, aki kivette a részét ebből. Köszönöm. Ez a fajta munka, vagyis művészet nagyon ritka és amikor egyszer-egyszer megtörténik visszaállítja a bizalmam. Ön és színésztársai a legjobb színészek, akiket valaha láttam.

Majdnem éjfél van itt Malibun, de nem bírtam megállni, hogy ne írjam meg ezt a levelet. Gratulációm és legmélyebb tiszteletem. Ön valóban egy nagyon nagy színész!

üdvözlettel: Tony Hopkins”

A hír valódiságát és a levél eredetiségét Sir Hopkins publicistája erősítette meg. Habár az elmúlt évadok során számtalan híresség fejezte ki rajongását a sorozatért, az utolsó, 10,3 millió ember által figyelemmel követett epizód cselekményének lezárása miatt például Britney Spears amerikai énekesnő és Oliver Stone többszörös Oscar-díjas amerikai filmrendező nemtetszését nyilvánította ki.

Mészáros Márton

Sir Anthony Hopkins Oscar-díjas brit színész

Sir Anthony Hopkins Oscar-díjas brit színész

Hírdetés

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s


%d blogger ezt szereti: