Aktfotók a 19 éves Madonnáról

Korábban soha nem látott fotók jelentek meg Madonna amerikai énekesnőről. A popdíva  tizenkilenc éves korában, 1977-ben állt modellt aktfotókhoz.

A felvételek közül néhányat a Daily Mail vezető brit újság közölt le a 2013. október 24-én megjelent lapszámában. A teljes kollekció árverésre kerül november 9-én, addig a Guccione collection nevű internetes portálon lehet megtekintetni őket.

Madonna fiatalkori meztelen képsorozatának története kevésbé ismert, mint az ezután készült aktfotói. A későbbi énekesnő ekkor a michigani egyetem diákja volt, és a Daily Mail cikke szerint mindössze 10 dollárért, vagyis valamivel több, mint kétezer forintért állt modellt Herman Kulkens fotográfusnak. A fotóművész az elkészült felvételeket Bob Guccione-nak, a Penthouse férfimagazin 2010-ben elhunyt tulajdonosának adta el, tőle pedig  Jeremy Frommerhez, egy Wall Street-i üzletemberhez jutottak a képek olyan felvételek társaságában, mint Arnold Schwarzenegger volt kaliforniai kormányzó, akciósztár aktfotója, vagy a felvétel, amely Bill Clinton amerikai elnök szeretőjéről, Gennifer Flowersről készült.

A képeken Madonna haja sötét, és nyitott férfi inget és nyakkendőt visel, miközben egy napszemüveg van a szájában. A fotósorozatban ez a legvisszafogottabb kép, a többi felvételen a lány teljesen meztelen, az egyik fekete-fehér felvételen pedig egy másik lány haját fésüli. Madonna 1978 és 1980 között négy fotósnak pózolt meztelenül, a képek a 2000-es évek elején nagy megrökönyödést váltottak ki a popsztár dús hónalj és szeméremszőrzete miatt.

Mészáros Márton

Madonna amerikai popénekesnő aktofója 1977-ből (Herman Kulkens felvétele)

Madonna amerikai popénekesnő aktofója 1977-ből (Herman Kulkens felvétele)

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s


%d blogger ezt szereti: