Megjelent a magyar Forbes első lapszáma

24 ezer példányszámban jelent meg a Forbes magazin első magyar kiadása 2013. november 7-én, csütörtökön. A legrégebbi amerikai üzleti magazin első magyar száma a címlapon szereplő „Vigyázat, kapitalizmus!” szlogennel indult.

A lap főszerkesztője Galambos Márton, az első címlapon pedig Váradi József üzletember, a Wizz Air alapítója szerepel. A magyar Forbes vezető anyaga Váradi teljesítményének bemutatása mellett a magyar programozók által létrehozott navigációs rendszer, az NNG ismertetése. A vezetés szeretné, ha az évi tizenkét lapszámból legalább tíz alkalommal magyar üzletember lenne a címlapon. Az első számba szívélyes hangnemű cikket írt a 96 éve létrehozott nemzetközi magazin alapítójának unokája, Steve Forbes, az amerikai változat jelenlegi kiadója és főszerkesztője.

Míg az amerikai Forbes kéthetente jelenik meg, addig a magyar kiadás havonta jelentkezik majd új számmal. Galambos Márton főszerkesztő tájékoztatása szerint a lap csaknem kétharmadában magyar cikkeket fog közölni, de az amerikai kiadásból is átvesz témákat. A Forbes magazin a magyar indulással a tizedik közép-európai országban jelenik meg: korábban már bolgár, cseh, lengyel, román, szlovák, ukrán és észt kiadása is elindult. A lap jelenleg 43 országban több mint 60 millió embernek nyújt információt az üzleti világról, és izgalmas történetekkel inspirálja a vállalkozókat.

A magyar Forbest a Business Consulting & Media, valamint annak magyarországi cége, a Mediarey Kft. a Forbesszal együttműködésben jelenteti meg. 

Mészáros Márton

A magyar Forbes magazin első lapszáma 2013. november 7-én jelent meg

A magyar Forbes magazin első lapszáma 2013. november 7-én jelent meg

Hírdetés

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s


%d blogger ezt szereti: