Osvárt Andrea magyar kisfilmben játszik

M. Tóth Géza Balázs Béla-díjas animációs filmkészítő a Mama című 2009-ben bemutatott munkája után most először forgatott élőszereplős filmet, amelyet 2013. november 12-én mutatnak be a budapesti Toldi moziban. A Yes című rövidfilmről még keveset tudunk.

A Maestro című filmjéért 2007-ben a legjobb animációs rövidfilm kategóriában Oscar-díjra is jelölt alkotó Yes című alkotásáról egyelőre csak annyit árultak el, hogy kilenc perc a játékideje, a főszerepet pedig a külföldön is népszerű Osvárt Andrea színésznő alakítja.  A film november 12-én, kedden est 8-kor ingyen megtekinthető lesz a Toldi moziban az Inforg stúdió négy másik rövidfilmjével együtt, amelyeket egy audiovizuális, nemzetközi álomgyűjtő akció keretében megvalósuló program kísér.

A budapesti art mozi Réti Iringó Milza, Hartung Attila Álmodó, és Lichter Péter Rimbaud című rövidfilmjeit vetíti le, valamint bemutatásra kerül Hegedűs 2 László 506-933 Álom című animációs kísérleti filmje is, amely az álom és az ébrenlét közötti átmeneti állapotot jeleníti meg Esterházy Péter Kossuth-díjas író hangalámondásával.

Mészáros Márton

Osvárt Andrea magyar színésznő

Osvárt Andrea magyar színésznő

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s


%d blogger ezt szereti: