Miley Cyrus füves cigit szív az MTV európai díjkiosztóján

Megtartották az MTV Európa zenei tévécsatorna díjkiosztó ünnepségét Amszterdamban 2013. november 10-én. Miley Cyrus újabb botrányáról volt hangos a show.

Miley Cyrus amerikai énekesnő kapta a legjobb videoklipért járó elismerést, amelyet a Terry Richardson amerikai sztárfotós rendezte Wrecking Ball című dalához készült videóért kapott. Otthonában, az Egyesült Államokban még kiskorúnak számító 20 éves Miley Cyrus botrányhősnői imidzsével összhangban egy olyan ruhát vett fel, amely nem sokat takart testéből, ruháját pedig a rapp két nagyágyújának, Tupac Shakurnak és Notorious B.I.G.-nek a képe díszített. A sztár a díj átvételekor a színpadon gyújtott rá egy füves cigire, amely Hollandiában legális. Azonban mostani botránya miatt számos szülő felemelte hangját, és néhány amerikai és brit műsorvezető is kritizálta viselkedését, ugyanis a gálán több száz fiatalkorú vett részt, és milliók követték az ünnepséget a televíziós és internetes közvetítések útján.

Katy Perry amerikai énekesnő a legjobb női előadónak ítélt díjat kapta meg, a legjobb férfi elismerését pedig Justin Biebernek szavazták meg. A legjobb dal elismerését Bruno Mars amerikai énekes kapta a Locked Out of Heaven című számáért, amelyet ő is személyesen vett át. A legjobb popzene kategóriájában a One Direction brit fiúbandát ismerték el, a rockzene mezőnyében pedig a Green Dayt, míg alternatív kategóriában a Thirty Seconds to Mars népszerű amerikai formációt.

Chris Lee kínai énekes a világviszonylatban legkiemelkedőbb fellépésért járó díjjal térhetett haza a gáláról, amely azért kiemelkedő eredmény, mert a One Direction és Justin Bieber is jelölt volt ebben a kategóriában. Szintén emlékezetes ruhában jelent meg a botrányos dalszövegeiről híres Iggy Azalea ausztrál énekesnő, aki olyan feltűnő ruhát vett fel, amelyből könnyedén szeméremdombot villanthatott, különösen azért, mert nem vett alá bugyit.

Az Eurovíziós Dalfesztiválról ismert Jedward ír popduó, Will Ferrell amerikai színész, Robin Thicke amerikai zenész, Rita Ora brit énekesnő és a Trónok harca című népszerű amerikai sorozatban Melisandrét, a „Vörös Asszonyt” alakító Carice Van Houten holland színésznő is jelen volt az ünnepségen.

Mészáros Márton

Miley Cyrus amerikai énekesnő füves cigirt szív az MTV Európa zenei tévécsatorna díjkiosztó ünnepségén Amszterdamban 2013. november 10-én

Miley Cyrus amerikai énekesnő füves cigirt szív az MTV Európa zenei tévécsatorna díjkiosztó ünnepségén Amszterdamban 2013. november 10-én

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s


%d blogger ezt szereti: