Interaktív Bob Dylan-klip

Interaktív videoklip készült Bob Dylan amerikai zenész Like a Rolling Stones című régebbi dalához, írja a brit Telegraph 2013. november 20-án. A sajátos videoklip a 72 éves Dylan hivatalos weboldalán érhető el. (Továbbá itt tekinthető meg: Telegraph)

Bob Dylan Like a Rolling Stones című 1965-ös slágerét egy Interlude kreatív csoport készítette, a klip egyediségét pedig az adja, hogy sem történet, sem a művész nem szerepel benne. Helyette a néző tizenhat amerikai tévécsatornát váltogathat, és minden adón Bob Dylan dalszövegét tátogják a televízióban feltűnő személyek, műsorvezetők, sorozatszereplő, hírolvasó, teleshopos hölgy, illetve egy bejátszás van Dylanről, amint a Like a Rolling Stone-t játssza az 1960-as években.

Korábban az egyik leghíresebb Dylan-klipp az volt, amelyben a fekete-fehér képkockákon a fiatal művész elevenedett meg, amint a Subterranean Homesick Blues című dalszövegének részét képező, táblákra írt szavakat tart fel a magasba. Az a kisfilm egy 1967-es koncerturnéjáról készített dokumentumfilm része.

Mészáros Márton

Bob Dylan egy 1967-ben készült videoklipben

Bob Dylan egy 1967-ben készült videoklipben

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s


%d blogger ezt szereti: